Неограничено място и трафик

Amigo0o

Well-Known Member
Търся споделен хостинг с неограничено дисково пространнство (или може нещо от рода на над 100gb) и неограничен трафик.

Ще го използвам за качване на собствени файлове, които трябва да са достъпни по всяко време тоест да има що годе добър ъптайм. Няма да има качен уеб сайт, просто файлове и някакъв домейн.

В момента наблюдавам има някакви чужди хостинг фирми, които предлагат такива услуги срещу скромните 1$, 2$ на месец.

webhostingworld.net за 1$
hostbig.com/Unlimited_Hosting 66 евро цента
awardspace.com 2.79 евро
dollar2host.com 2$

Нещо ме съмняват тея оферти но ми трябва точно това. Някои има ли опит с подобни фирми? :)
 
Последно редактирано:
От: Неограничено място и трафик

По мой наблюдения, доста от фирмите особено, ако са по-малки oversell-ват. А и попринцип повечето хостинги не предлагат точно ''неограничен'' хостинг, не те закачат, но ако превиш много някакви норми, който трябва да са зададени в правилата за ползване ще те отрежат. Другото, което е едва ли ще ти позволят просто да ползваш мястото за съхранение на файлове без сайт.
 
Re: От: Неограничено място и трафик

Другото, което е едва ли ще ти позволят просто да ползваш мястото за съхранение на файлове без сайт.

Що не? Аз нали съм си го платил това място. Какво ги ебе тях дали има сайт или не?
 
От: Неограничено място и трафик

Хмм като се замисля, то си зависи и от самите файлове, ама все пак е нужно да се гледат TOS-овете. Щото айде да речем за лична употреба, ако са тези файлове няма да въртиш много трафик, ама все пак няма нищо неограничено. Ако автора обясно какви ще са тези файлове (ако не му е проблем) ще може да се даде точен отговор.
 
От: Неограничено място и трафик

mediafire.com? Не съм видял някакви ограничения за общия обем качените файлове, само знам, че единственото ограничение е свързано с размера на единичните файлове, но можеш да качиш файл по голям от 200mb, разбира се ако платиш цък
 
От: Неограничено място и трафик

Помислих си дали да заплатя на такъв вид файл хостинг, но ми трябва директна връзка към файловете, а не да се преминава през 12438 реклами, кодове за потвърждение и т.н.

ПП: Свързах се с съпорта на един от тези хостове и ги попитах дали реално е неограничено мястото и дали мога да кача файлове и да заема място от рода на 100-200 гб, казаха ми че няма проблем и хостингът им по принцип се използва за storage от своите потребители. Също така на въпрос какъв е ъптайма им ми отгориха че е 99.9% но малко ме съмнява.

ППП: Към D.Marinov лична употреба колко да е лична, мисля разбрахте че ми трябва доста място и трафик за един нов мой проект.
 
Последно редактирано:

Горе