Нестандартни визитки?

testkiwi

Well-Known Member
Някой правил ли си е интересни визитки?

Къде могат да ми направят нещо интересно в София, че ми трябват някакви специални, ама не съм измислил какви да са, за това трябва да ми ги измислят първо.
Единствено трябва да са тежки (има едни трипластови, кято средния е в някакъв друг цвят - такова ми харесва) и да изглеждат скъпи.
Бих направил метални, ама за софтуерна работа не ми звучи.. значи само скъп материал и някакъв пиниз трябва да има :D

Благодаря
 
giphy.gif
 
С тези визитки хора ли смяташ да убиваш? Просто направи хубав черен елегантен дизайн с добър шрифт и ще се получат нещата.
 
Ползвай дизайна на КОНТАКТИ. Иновативно е…
 
Помисли за визитки от пластика. Моите са тикива и много привличам вниманието на всеки, който му дам визитка. Плюса на визитките от пластика е, че са вечни и нямат късане :D Иначе аз съм виждал още по-интересна идея за визитка направена на 3D принтер.
П.С.
Визитките от пластика са една идея по-скъпи от стандартните, но си личи луксозният стил и другото много зависи какъв е дизайна ти. Той придава това луксури качество ;)
 
Не предполагах, че пластмасата се свързава с лукс!
Има такива хубави картони. Намери си каталог и си избери. След това един стилен дизайн и ти стига. Едва ли разумен човек ще се впечатли от визитка. Още повече, че (според мен) са демоде. Както човек инстиктивно „изключва“ когато пуснат рекламите по Тв, така и визитките се пренебрегват. Знаем, че визитките се правят от графични дизайнери и са направени да те рекламират.
Наблегни на качеството на продукта/услугата ти!
 
Имаше такава тема тук някъде. Беше за креативни визии на визитки и тези, които ги изпълняваха като задания. Но не се сещам къде се е китнала. Беше в Офтопика, но доста назад.

Никакви пластмаси. Обикновена хартия, като реално си вкарате всичко нужно като данни, плюс хубава визия, отговаряща на корпоративната концепция, цветово. :)
 
Визитка тип gif-че, като я накланяш да си сменя картинката/инфото:) Имаше преди години едни такива химикалки си спомням.
 
Визитка тип gif-че, като я накланяш да си сменя картинката/инфото:) Имаше преди години едни такива химикалки си спомням.
Да. На някои им падаха гащите като го обърнеш на долу. Май някакви такива имаше също. Мръснишки. Иначе това с гиф ефекта не е ли демоде. :)
 
За да впечатлиш с визитка, трябва да си "бранд"...известен, доказан дали в бранша ти, дали по принцип....и да не се раздава на всеки. Иначе, както казва Блинки- представителна визитка с корпоративна идентичност. Последната визитка която ме впечатли съдържаше име, фамилия и телефон и беше страшно семпла...Но фамилията на човека е и името на най- успешната фирма в сферата му.
А интересни могат да бъдат флаерите примерно:)
 
За София печат.бг с топъл печат станаха много добри визитки. Предполагам ще могат да ти направят от дърво, метал или пластмаса. За дизайна не съм сигурен дали правят консултации, но ако имаш по-разчупени идеи със сигурност ще могат да ги изпълнят
 

Горе