Неточен реп пауър?

Не четеш, за това не схващаш цялото обяснение на елементаризми.
А червеното напълно си го заслужи с мнението ти срещу against.
Продължавай в същия дух! Току виж си станал сив, че що не и червен.
 
От: Неточен реп пауър?

Току виж си станал сив, че що не и червен.

Засрамих се :( Ся на човека ряпата му стана на половина...

Смешно и тъжно едновременно. Виртуалността като компенсация на реалността.
 
От: От: Неточен реп пауър?

Смешно и тъжно едновременно. Виртуалността като компенсация на реалността.

Я виж каква тема си пуснал бре :) Точно в нея ли намери да разправяш, че не ти дреме за ряпата? :)
 
От: От: Неточен реп пауър?

Я виж каква тема си пуснал бре :) Точно в нея ли намери да разправяш, че не ти дреме за ряпата? :)

Като започнах да чистя, че не мога да се запра.
 
Последно редактирано:
Чакай сега.

Значи би трябвало да имам повече реп пауър от тях, тъй като за единица време съм бил по-полезен на форума.
Ти първи подхвана темата кой трябвало да има повече пауър, нали?

Въобще не ми дреме за ряпата, и ще ти го докажа с една червена от мен!
Дреме ми за това да се мисли и да се правят нещата както трябва!
Хем ни ти дреме, обаче си смел да раздаваш червени?

Така, че съм им дал най-малко 300 точки. Това е от значение и ще обясня защо по-долу.

Що се отнася до репутацията - тя се определя от следните фактури:
1. Получени точки. Може да се видят като си влезеш в контролния панел. Ей ги моите за двугодишния ми престой тук - Latest Reputation Received (8064 point(s) total)
2. Брой публикации - това ми е 2001-вото мнение.
3. Дата на регистрация - моята е преди 2 години.

Използват се съотношения за да се определи кой какъв реп. пауър ще има (т.е. колко точки ще може да даде на някой потребител за точка 1)
Иначе казано на базата на горните 3 фактора се сформира пауъра, който в моя случай е 150.
Тук ти написах как се определя репутацията и ти казах колко важни са тези получени точки от другите потребители с които се оценява полезността на мнението, нали?

Аз имах повече зелено от тях, т.е. аз съм имал повече полезни мнения от тях, така че цялото ти обясняване на елементаризми томов е толкова нелепо че няма накъде повече. Благодаря ти и на теб за червеното!
Тук отново проплака колко повече зелено си имал, а по-горе уж не ти пукаше за репутацията? Та и ти показах как тези точки влияят както на зеленото, така и на пауъра ти.
Та? Сега успя ли да разбереш цялото ми обяснение на елементаризми включително и с нагледен пример или все още ти е сложно?


Смешно и тъжно едновременно. Виртуалността като компенсация на реалността.
Моля те не ми говори за виртуалността. Та ти щеше да си първия дал червено, ако системата ти беше позволила. Или си противоречиш в желанията и намеренията си, или просто забравяш какво си писал.

И само да ти кажа, че в 99% от случаите в които някои се закани да дава червени картони, само защото по-горното мнение на някои не му е харесало, съм го зарадвал с червено от моя страна. Тъй, че не си първия :) Не го приемай лично.

Та аз съм до тук по темата, не мисля да влизам в словесни конфликти за подобно нещо. Написал съм ясно и точно от къде и как се формира репутацията, което е най-добрия модел според мен за момента. На теб не ти изнасяше - ей го вече си с по-малко зелени и по-малко реп., нищо че имаш повече мнения от ICN. Само не забравяй, че сам си го изпроси.
 
От: Неточен реп пауър?

Оооф оф, К Томов, такъв човек съм, че не мога да подмина някой като си е направил труда да пише толкова много, не си прав за повечето неща, но не ми се пише тая вечер повече, ще ти уважя писането и ще ти отговоря подробно малко по нататък. Може и да не съм ти доразбрал нещо от обясненията, просто в момента вече не ми се занимава с тва, другата седмица евентуално.

Но това не променя факта, че следното е много показателно на кой му се иска да е много важна ряпата за да го компенсира във виртуалността за неща от реалността:

Току виж си станал сив, че що не и червен.

Засрамих се :( Ся на човека ряпата му стана на половина...
 
От: Re: Неточен реп пауър?

Сега и малко разсъждение - да речем, че точките от точка едно взимат 4 дяла, броя публикации също взимат 4 дяла и периода на регистрация 2. Това значи, че моя пауър ще се увеличи с 20%, ако точка 3 отпадне като фактор. За мен това е глупаво, защото и трите неща трябват да бъдат включени като определящи фактори.

Като отпадне като фактор, бонус точките, които ти носи ще отпаднат и ще ти намалее рейтинга-отделих време да прочета от хелпа на вбюлетина и се потвърдиха нещата.
 
Последно редактирано:
формулата за паура репутация относно времето на престои

е следната за всекя половин година престои е по точка ама форума е 5+ години така че се усеща от старите потребители мака и не толкова силно

относно постовете като бройка отново не е чак тежък за да да се балансира с престоя спецялно алф е под лимита за да му се дадът точки за броика

най тежкия фактор са точките репутация дадена от други хора с голям паур..

единственото решение за балансиране на текущото ситуация с инфлацията на репутацията е да се дава за по малко постове и за по кратък престои... ама тогава ще има още повече инфлация
 
От: Неточен реп пауър?

coolice, благодаря за отговора, 100 пъти съжалих защо дадох себе си за пример, има и други примери видях, но така хората решиха че много ми дреме за репутацията им.

Моята теза беше, че точките за престояно пасивно време във форума само защото някой си е направил акаунт са безсмислени, но тъй като не му пука на никой за тая подробност и тъй като не е мой тоя проект и на мен спря да ми пука по едно време.

Едит: Сега ми писа един човек и верно аз нямам история достатъчно в тоя форум и не знаех, че са сменяни правилата за репутацията многократно и допускам, че има фактори и обстоятелства, които няма как да взема предвид и да не съм прав въпреки всичко.
 
Последно редактирано:

Горе