Нещо, с което се гордея.

Какво мислите за следното хакче, което измъдрих. Става въпрос за сайт с флаш навигация, AJAX-driven content и CMS отдолу. В крайна сметка успях да индексирам всички страници, които нормално се викат с AJAX през флаша, за да се пести трафик и да не се спира красивата анимацийка във флаша. Красотата в случая е, че ако извикате тези страници по нормален път, ще ви се заредят хедъра и футъра отново. 100% SEO-friendly, 100% white hat, 100% функционалност и user experience.

Сайтът: http://rieke-hella.de/

Google: http://www.google.bg/search?q=site:www.rieke-hella.de&hl=bg&filter=0

Единственото, което остана е един noindex на попъп файлчето на CMS-a.
 
Сайта е добър, бате ама гледай да не е много теьък за четене и зареждане. Иначе е добра идеята ти. А този хедър цял ли ти е че прекалено бързо ми зарежда а ме мързи да гледам кода. много е добро, ако му намериш и приложение няма да имаш проблеми. Хубаво е че се придържаш към чистият PHP код. За да нямаш проблеми с SEO-то завбъдеще.
-----------------------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
Не знам какво имаш предвид под "цял". Един флаш е май. Дизайнът е дело на един пич от моята фирма ( http://euroweb.de/ ), а пък аз направих onPage SEO, защото в Google се бяха показали страничките, където е само вътрешното съдържание, без хедъра и футъра. И като дойдеше човек от Google си викаше WTF. Та му направих едно показно :)

http://georgimateev.blogspot.com/2007/05/flash-ajax-seo.html

Ей тука описах как става номера.
 
Емм то който разбира си разбира :)
 

Горе