Не използвайте следните артикъл директории!!!

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Реших днес да проверя всички артикъл директории където съм поствал статии още през 2012 година.. след проверка установих че няколко от тях са премахнали линковете, но статиите си седят още. Това е напълно нечестно от тяхна страна, както дори нямат контакт форма, където да им пиша.

Изключително некоректни са:
razkazi.info
аквичоп.com
article-bg.eu
 
Сега и аз като се загледам моите също ги няма. Гадинки, предполагам се е сменила собствеността и веча са платени и са махнали старите линкове.
 
Сега проверих и аз, на моите статии също са махнали линковете!

Някой знае ли ги кои са тия боклуци
 
хахах, това си е редовна практика за тях , за разкази.инфо аз съм си плащал за статия , после гледам линка го няма
отдавна съм спрял да се занимавам с тези :)
 
Да сега погледнах и моите линкове ги няма, а статиите си стоят.

Аз понеже редовно ги използвам и гледам, че на новите статии си има линкове, но се върнах назад във времето и се хванах за главата.

Ами нямам думи, какво повече мога да коментирам. Иначе за контакти вижте този линк warminaz.com/kontakt собствениците на тази директория държат razkazi.info и аквичоп.com, Myseoblog.com също!
 
Да, warminaz.com също. На нас преди няколко дни ни откраднаха така няколко статии, които отговаряха на всичко - уникалност, дължина на думи. Публикуваха ги без линк, това е чиста кражба. Разбирам да не одобрят дадена статия и автора да я публикува другаде, но така е доста нагло.
 
Със сигурност за на някой колега, но не се обажда ...

Еми страх го е да не яде бой. Интересно ми е кой е тоя тарикат, ако разберете - кажете.
 
Искам само да ви кажа че директориите за статии бяха мъртво родени от самото начало. Идеята беше да се направи нещо тип Wikipedia където всеки да пише за "общото благо" - което е благородно.

Но реализацията меко казано смърдеше от време оно, а сега си вони и можеш да го помиришеш дори от километър.
Вече сме 2017та година и няма НИКАКЪВ смисъл да продължавате да инвестирате време във подобни безумия.
 
Направили са ви услуга. За какво ви са тия смотани линкове, да не сме 2012? По-добре намерете подходящи теми във форуми и там слагайте линкове, ако са на тема забавление, никой няма да ви ги изтрие, а комерсиалните, малко по-трудно минават, но не е невъзможно.
Ако вие не си помогнете, никой няма да ви погне, вдигайте нивото и продължавате напред, миналото е минало...
 
Да сега погледнах и моите линкове ги няма, а статиите си стоят.

Аз понеже редовно ги използвам и гледам, че на новите статии си има линкове, но се върнах назад във времето и се хванах за главата.

Ами нямам думи, какво повече мога да коментирам. Иначе за контакти вижте този линк warminaz.com/kontakt собствениците на тази директория държат razkazi.info и аквичоп.com, Myseoblog.com също!

Аквичоп отдавна е затворена за външно ползване. Има си автори с права от преди години и те си я ползват.
article-bg.eu нямам оплаквания. Ако нещо си отговаря на условията на 100% се публикува и линка стои, без ядове. И някой беше казал, че на други места публикуват без линк - тука или я одобряват или не. Ако е имало нещо махнато е било ако не отговаря на условията или сайта не е бил активен няколко дни.
А за Warminaz-а и на мен са ми махали линкове конкретно от там. Другите от групата уж се модерират адекватно. Като цяло са малко проблемни, ама...
 
Е, www.Blogomania.org като наш проект, как е? Тествали ли сте? Някой от редакторите да не е направил беля?
Също така, според Вас, кои са топ 10 артикъл директории в България?
 
Шерка - зависи какво са се разбирали... Ти не знаеш какво Иво и "клиента" са се договорили, нали?
 
Но поне знам какви „тактики“ прилагат те. Извод: всички яйца в една кошница – не. Всички дини под една мишница – не. Цял достъп до всичко с доверяване, колкото и retard да е даденият предприемач – не. И разбира се: backups с backup на backup плановете, както и backup още един на тях. Не се знае откъде и откого ще дойде „изгърмяването“, както и кога.

Кефят ме никаквите гаранции на нищо. Както и това, че който „спре да плаща“ авт. значи, че е измамник, а не е в болница или „на другия свят“ (след като и не отговаря по тел/email/ без тест на канал физическо писмо).

Другото е, че „Някои колеги го правят, знае се отдавна.“ – откого се знае? Не става ясно. Къде е този списък с тези „gray/blackhat“ колеги? Не се знае, навярно и няма такъв.

Агенциите и SEO-solo-players трябва да си добавят в политиката към ToS/Privacy Policy обезателно точка „Ние не гърмим клиенти и не правим мизерии след (вкл. преди и по време на наемането ни) прекратяване на взаимоотношенията независимо дали спрете да плащате, дали се разделим на доброволни начала, дали спрете да отговаряте.“ – който я няма, то значи се съгласява, че си купува/наема таралежен-бумеранг.
 
Както казах по-горе не знаем каква им е договорката и какви са им взаимоотношенията. OK?

Не знам какви са тези измамници, болници и таралежи?
 

Горе