Не, не, не е истина този Апостол

Fozzy

Well-Known Member
Хаха, досега само му се смеех, но вече започва да ме дразни и сериозно се замислям дали да не му отида на посещение (и без това в сайтовете му има адреса). Та ето какво става: Днес си търся аз допълнителни доходи и гледам следната обява в бгдев:

Заглавие: "Търся уеб дизайнери"
Описание: "високо заплащане"

Викам си, абе ей това е точно за мен, но в същия момент забелязвам ника: "Apostol_Ap" и си викам, абе ей т'ва да не е моя приятел Апостолчо (деа тоя гнусляк как ми скверни фамилията). Та отварям аз обявата и чета:

"Търся уеб дизайнери за подобряване на няколко мой сайтове.
Единият се намира в подписът ми.
Нямам необходимите умения и бих желал някой да го направи вместо мен.

Заплащам висока цена за добре свършена работа.

За контакти - ЛС"

Въпросният подпис гласеше: "хттп://ввв.отслабни.нет - Красота и здраве завинаги" Естествено беше линк и написан на латиница. Отстрани забелязах името: "Апостол Апостолов"

Моето съобщение гласеше: "Здравейте! Аз мога да изработя качествени дизайни на вашите страници. Моля, изпратете ми по-подробно описание на занятието, за да мога да започна.

Поздрави!"

За малко подмазване, така да кажем, отдолу добавих: "П.С.: Познавам ви от други форуми, г-н Апостолов и съм чел някои ваши статии."

Ето какво получавам в отговор: "Откъде ме познавате?
Аз не пиша често по форумите."

Викам си, лъжа, естествено, но му отговарям по следният начин: "Чел съм част от вашите статии в предприемач.ком, но както и да е, това е отделна тема. Кажете сега за работата?"

Отговорът гласи: "Мамати патладжанска да еба.Ела да ми надървиш старият хуй ве тъпак."

Също така към подписът освен великият отслабни.нет отдолу е добавено: "признат,уважан от редица известни горила маркетъри и също така съм ебал 3234 жени повечето от тях ваши маики,баби,пра баби и най-вече пра пра баби!Да ми духате на стария провиснал кур ако го намерите!"

Сега забелязвам, че е писал и отговори на много теми. Няма да цитирам всичките, вие сами можете да си ги прочетет, аз само ще проследя йерархията:

Пост номер:
1.Малка хвалба: "Аз все така ще си бъда изключително попоулярен и прочут и много, много заможен."
2.Голяма хвалба: "С риск да прозвучи донякъде нескромно, но мисля, че мога да заявя, че аз съм най-великия човек на света. Като малък изучавах доста неща. Аз съм доста богат и умен човек."
3.Тук е обявата.
4.Един нормален пост като изключим заключението , представяне: "Казвам се Апостол Апостолов
Занимавам се с астрология, блабла" и заключение "Харесвам този форум, защото тук е раят на дизайнерите и SEO. Ще ви науча аз вас как да печелите от интернет.Аз съм толкова богат и известен че моята известност и банкова сметка са толкова големи че не можете да си представите гладни въшлиовци да ми адете зелените 10 доларови лайна!"
5.Ауууу, заплахи: "Никога повече не се захващай с името му!!!" Става въпрос за името на Апостол, нали знаете, че говори за себе си в трето лице!
6.Егати хвалбата, това вече изби рибата: "Мен хората ме уважават.
Освен това съм доста влиятелен човек.
И още нещо!
От мен измъкване няма. Спамвал съм доста повече форуми от жалкият идиот Цветан Банчев, който нямаше да съществува ако не бях аз.Всъщност всички съществувате заради мен."
7.Пак да покажем колко сме умни: "На Бай Апостол топките да хващате!"
8.Нещо добро, прави си реклама човека: "Полезен материал.
Ще отделя време да го прочета, че трябва следните сайтове да ги обновя - 2 линка"
9.Обиди, обидииииии: "Това, което става в празната ти главица е едно, а действителността е нещо съвсем друго."
10.Един дъъъълъг пост. Поставям само увода: "Ти, педерастче тъпо, ще извозиш Апостол Апостолов! А бе, идиот, толкова ли не можеш да разбереш, че търся точно такива тъпунгери като теб?"

и заключението: "Аз съм най-великият човек на света, а и аз създадох ЦветанПоща."

Хайде стига толкова и сами можете да го прочетет.

Твърде е възможно да не е дядо Апостолов, но като го знам какъв е - по-възможно е да е той!

П.С.: Доста псувни има, обиди и т.н., така че ако сметнете, че темата не е подходяща за нашия културен форум, не и отделяйте и място в кофата, а направо дел.

Е, това е! :)
 
Последно редактирано:
Предлагам да се замени името на АА в горния пост с неговите инициали. Стига безплатна реклама. И да се изпише о т с л а б н и . н е т за по-сигурно. Ако ме питате мене изобщо няма нужда да се подхваща темата за сто и първи път. Забвението е най-удачно.
 

Горе