Не получавам съобщения от форумите, за които съм се абонирала

rkamenska

Member
Здравейте,
Абонирала съм се за този форум и за форума Freelance. От доста време не получавам ежедневните съобщения за обновени и стари теми. Понякога получавам съобщения за този форум, но за Freelance - никога. Проверих в настройките. Мисля, че там всичко е наред. Моля, кажете какво да правя.
 
abv.bg ли ползваш за поща?
 
От: Не получавам съобщения от форумите, за които съм се абонирала

Здравейте,

ами те настройките освен как да са глобално, като пишете в темата. Се задават и за конкретната тема, или секция от форума тоест ако преди това записването е без известяване по пощата, промяна на глобалните настройки на профила няма да промени автоматично старите записвания.

Като тест може да пробваме да си махнете абонамента към съответния форум или тема и от менютата опции за темата или принадлежности на форума и да ги добавите отново като се отбележи осведомяване по пощата, ежедневен ъпдейт за под форумите и постоянно осведомяване за темите и да видим какво ще се получи.

Старая се да се пощата която изпращаме да отговаря на всички стандарти.

Като крайна мярка ако случайно ни спира някой спам филтър добавете емейла от който идват писмата в приятели (но си мисля че горното ще оправи нещата)
 
От: Re: Не получавам съобщения от форумите, за които съм се абонирала

abv.bg ли ползваш за поща?

не е в абв мен това ме учуди иначе за абв ясно там е на късмет с техния спам филтър който блокира предприемач и стиим софтуер но пуска спама за лекарства за самолета :)
 
Re: От: Re: Не получавам съобщения от форумите, за които съм се абонирала

не е в абв мен това ме учуди иначе за абв ясно там е на късмет с техния спам филтър който блокира предприемач и стиим софтуер но пуска спама за лекарства за самолета :)

Точно заради въпросният им филтър си зададох въпроса :)
 
От: Re: От: Re: Не получавам съобщения от форумите, за които съм се абонирала

Благодаря за всички отговори. Пощата ми е на gmail. Проверявам редовно спама. Отписах се и се записах отново за Freelance преди няколко дни. Моля, пишете точно как се казва настройката за уведомяване по пощата и къде се намира? За да я чекна отново, ако е променена. Интересното е, че не съм променяла нищо от години и всичко си беше наред. Иначе всичко с темите, за които съм абонирана, е наред. И сега получих съобщение, че имам отговор. Рових се отново в настройките, но не мога да намеря нещо подобно. Какво означава Неподписан за този форум? Има ли връзка това с моя проблем?
 
Последно редактирано:
От: Не получавам съобщения от форумите, за които съм се абонирала

бг превода е ужасен :oops: това е за да се махне записването, по принцип обаче изпраща писмата веднъж на ден при записване за форум ще погледна ако аз мога да променя в настойките.
 

Горе