Ние сме овце и заслужаваме да ни стрижат, доят и колят *

От: Ние сме овце и заслужаваме да ни стрижат, доят и колят *

Това за невежия гласоподавател отчасти е вярно те партиите имат нужда точно от такива неграмонтни животни които да гласуват за 5 лева и тройка кебапчета или за който каже шефа под заплахата от уволнение, но пък от друга страна е достатъчно невежия гласоподавател да може да чете и да се услушва внимателно и ще стигне до истината кой кой е в Българската еднопартийна политическа система.

А относно това дали ЕС се управлява от комунисти/фашисти не точно от тях а по скоро от създателите на тези идеологи а именно хазарите които днес проповядват същите идеологии но под формата на глобализъм и интернационализъм което си е чиста проба Комунизъм.

Това за нуждата от защитата на гражданите от държавата е вярно, особено в нашата "държава" защото тя не е Българска, не е създадена от Българи и не се управлява от Българи.

А както знаеш най-добрата защита е нападението така че най-удачно е да се ликвидира тази родна Колония незнайно защо наречена държава и да се изгради нова Българска държава от Българи и за Българи
 
От: Ние сме овце и заслужаваме да ни стрижат, доят и колят *

Прозрение на Германският журналист Юрген Рот за родната действителност:


"За мен една от най-големите престъпни формации все още е ТИМ, която е разпростряла пипалата си и в Германия. Отдавна се питам дали българските власти ще имат силата и политическата воля да разбият тази група", каза Рот преди три месеца в интервю за Радио Дойче веле

....................

Изводите на Юрген Рот са други:

"Какво отличава България, член на ЕС, от Филипините например, когато говорим за надеждност на съдебната система, граждански права и обществена и икономическа сигурност? И защо въпреки ширещата се корупция толкова чуждестранни предприятия инвестират в тази проядена и частично криминализирана държава?

Отговорът е прост:

Защото надниците са безумно ниски, а когато има печалба, скрупулите отпадат. Моралът не играе никаква роля тук, говорим за изгода. Кой ти гледа, че в определени части на България купуването на гласове по време на избори е едва ли не вече традиция.

Един български политик извинява купуването на гласове с аргумента, че това все пак било европейска демократична практика.
===============================

Приятна работа на РОБИТЕ и доходно гласуване на ИДИОТИТЕ, ние Българите отдавна не извършваме тези безмислени дейности.:lol:
 
Последно редактирано:
От: Ние сме овце и заслужаваме да ни стрижат, доят и колят *

ИСторията е проститутка - всеки я използва както иска за пари. Като гледам мненията си мисля, че наистина няма качествен човешки материал. А това е в основата на всичко ...
 

Горе