Нискобюджетни сайтове

От: Нискобюджетни сайтове

Супер! Рядко добре написана оферта от нов потребител. Съвет: изработи 2-3 неща и ги пусни като портфолио. Още по-добре ще е да изпълниш 2-3 поръчки безплатно - срещу ревю.

П.С.: Сори ако коментарът ми е излишен.

За 50 лева чак и кода ше му преглеждаш...
Не се вживявайте чак толкоз.

Тъй като нямам портфолио първият сайт ще изработя безплатно срещу интервю и i-trade. Допълнителните модули обаче ще си останат платени както съм описал цената по-горе.
Аз ще се възползвам от предложението. :)
Дай скайп за да можем да се свързваме с теб (предполагам, че в момента не можеш да пращаш/получаваш ЛС-та, защото нямаш достатъчно постове)

Я, сценка си разиграваме и тука :)

Е, то няма смисъл вече, сценарият се разкри: ddmarto = VHCM

Re: От: Нискобюджетни сайтове

Нокатчо искаш ли да си продуцент и да ни спонсорираш за големия екран ?

По-скоро за цирка ...

Някаква обърквация стана тука, ама каква?
почти очевидно е - прегледай внимателно репликите и релациите между лирическите герои на предишната страница :)

Пък изобщо нямаше нужда от такова маркетингово престараване според мене ама поне стана смешното.

. .

Последно редактирано:

. .

Последно редактирано:

за сайт от 50 лева не ми трябва страшна реклама. Това е набързо направен сайт колкот да се види горе долу как изглежда. Вече когато започна на някой сайта той ще си казва какво харесва и какво не и ще поправяме.

Пич, това е меко казано несериозно. Поне да му беше оправил кирилицата да излиза както трябва. И тая кака в галерията да я беше сложил гола :). По-добре го изтрий и сложи един wp сайта.

Прогонили сте го преди да успея да скивна какво е сътворил :(

Здравейте,
Разглеждам тази тема. Понеже работя с говоряща програма, не можах да разбера за какво става дума. Може би тук са представени модели на сайтове, но моят екранен четец не казва нищо. Не знам на какво се дължи това, но иначе в Интернет почти няма недостъпни сайтове. Такова нещо ми се случва за първи път. Моля, предположете какво не е наред, за да мога и аз да чета бъдещите сайтове, направени отVHCM, а освен мен и още около 300 души в България, ползващи екранен четец.

• Like
Реакции: adi
Всичко е наред, просто той си изтри линка към демо сайта.

Горе