Новата версия как ви се струва?

ботовете ползват аи, виж скрийна че го минава без проблем.
На луд ли се правиш не знам

Това, което си дал е конкретна задача към ИИ, нормално е да я реши. По-адвенс спамилките имат решение за популярните капчи, затуй казвам, че нещо съвсем просто може да е по-ефективно от масата "топ" капчи. За да отговори на динимичен въпрос, трябва да е специално обучен как да се държи при попълване на различни от стандартните полета. Даже имам преки наблюдения, че му е мъка да попълни дропменю, което има скрол в избора.., и полето което трябва да избере се намира в извън видимата част.

Ми сложи и това...

Колко е двѣ пѫти по петъ? А:13 Б:11 В:10 (Отговори с вярната буква)

Ако бота мине през това.. значи си е заслужил членството :D

Без проблеми 80 % от младежите няма да разберат въпроса 😂

Това, което си дал е конкретна задача към ИИ, нормално е да я реши. По-адвенс спамилките имат решение за популярните капчи, затуй казвам, че нещо съвсем просто може да е по-ефективно от масата "топ" капчи. За да отговори на динимичен въпрос, трябва да е специално обучен как да се държи при попълване на различни от стандартните полета. Даже имам преки наблюдения, че му е мъка да попълни дропменю, което има скрол в избора.., и полето което трябва да избере се намира в извън видимата част.
За всичко което даде назад съм дал пример че го решава без проблем.щ
Въобще май не си се занимавал с ботове и как работят...​

За всичко което даде назад съм дал пример че го решава без проблем.щ
Въобще май не си се занимавал с ботове и как работят...​

За всичко, което даваш пример е конкретна задача към ИИ, а не бот, който се държи по определен начин в определена среда.
Напрмер за Xen.. се държи по един начин, за WP, по друг и т.н., но винаги в някаква рамка.
Друга елементарна защита, но доста ефективна защита е ако @Blinky може да направи /register линка да е динамичен и да няма директен достъп. Т.е. да трябва да се достъпи след клик.

Технически неграмотен и теоритик, спора е излишен.
Aз спор нЕмам, ти си решил, че кат пишеш на ИИ да реши неква задача и той я реши, същото правят и спамилките. Живей си в таа илюзия, не ми пречиш.

Баси му и самочувствието да си бос по темата и да се изказваш...
Ботовете на са вече 10 реда код на питон, ползват AI и от как съществува. Ама какво се обаждам аз, само компетенция събрана във форума :D

Баси му и самочувствието да си бос по темата и да се изказваш...
Ботовете на са вече 10 реда код на питон, ползват AI и от как съществува. Ама какво се обаждам аз, само компетенция събрана във форума :D

Виж ако имаше опция всички капчи заедно гаранция ще шашнеш ботовете и няма да минат 100% :D

Тва ли ти е компетенцията? Щото аз друго предложение за решение на въпроса от теб не видях, освен че ревеш, че ИИ решавал конкретни задачи.

За Клаудфлеър капчата: редовно си засмуквам контент от един популярен сайт който не ще да го смучат и е с КФ капча (плюс други неща). Въпросната капча не е особено трудно да се преодолее от не-AI бот.

Не знам дали е същата капча като на форума, дали едната е по-адвансед и т.н.

Тоя Xen нема ли фрее версия? Исках с моята липса на технически познания да напрая някой лев (докато го има) с една идея за аддон :D

Горе