Нова измама - НАП

bioz

Active Member
Днес получих писмо, че нап искат да ми върнат надвзети данъци в размер на 1000лв( да бе да мечти). Изглежда някой келеш гледа много филми и е решил да събере някоя друга кредитна карта.

Писмото гласи

Dear citizen,

After the last annual calculations of your fiscal activity we have determined that you are eligible to receive tax refund of 977.93 BGN.
Please submit the tax refund request and allow us 3-5 days in order to process it.

To access your tax refund, please download and fill the Tax Refund Form attached to this email
- open it in a browser (recommended mozilla firefox or google chrome)

A refund can be delayed for a variety of reasons. For example :
-invalid records
-applying after the deadline

IMPORTANT:
If you find this email in Bulk, Spam or Junk
please move it to your inbox as not to
jeopardize the future our communication with you.
It is essential to receive all emails from us to be in touch.

National Revenue Agency
Bul. 52 Dondukov,
Sofia,
Bulgaria

По принцип такива измами ги трия директно, но ме подразни, че са решили да факе-ват и НАП. В писмото има аттачнат .htm file където са изкопирали layout-a на НАП и една форма където да си пишеш кредитната карта за да ти върнат парите.

Събмитва данните към урл
Код:
http://napbg.3x.ro/bg.php
, някъв смотан фрии румънски хостинг е тва..
 
Последно редактирано от модератор:
От: Нова измама - НАП

Откога нап пращат писма на английски:twisted:
 
От: Нова измама - НАП

Даваха го това по новините и то преди 1-2 седмици някъде. Съвсем случайно го чух.
 
От: Нова измама - НАП

Да не отварям нова тема, но това направо ме разби!:lol:
Някой каза, че си мърт
ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА НИГЕРИЯ
Today at 11:00 AM
СЛУЖБАТА НА ДИРЕКТОРА НА ОПЕРАЦИЯТА
МЕЖДУНАРОДНИ КРЕДИТНИ УРЕЖДАНЕ,
В ХОТЕЛА ПЛАЩАНЕ ОТДЕЛ
ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА НИГЕРИЯ.
15 ZARIA УЛИЦА GARKI, АБУДЖА
НИГЕРИЯ
Имейл: [email protected]
Телефон: (+234) 705-853-2043


МНОГО СПЕШНО ВНИМАНИЕ!!!

Това е да официално да ви информирам, че ние Международната кредитна уреждане на централната банка на Нигерия е проверил вашата поръчка/наследяване файл и аз, г-н GODWIN EMEFIELE от силата на офиса ми, тъй като нов управител на централната банка на Нигерия Хейвън от г-жа SARAH ALADE (който е бил действащ управител на Apex банка) желае да направи моите искрени и безусловно извинение към вас поради неспособността на последните управителите на Централната банка на Нигерия да одобри вашия просрочени фонд. I са открили причината защо не сте получили плащането си част на десет милиона обединени състояние долара ($10000000) и са се преместили незабавно да ги ратифицира. Един от тях е защото бившия управител на централната банка на Нигерия, (MALLAM LAMIDO SANUSI) лично отказва да изчистите файла за вашето плащане.

Това е инструкция, получени от президент д-р GOODLUCK JONATHAN (GCFR), Федерална република на Нигерия след САЩ / АФРИКАНСКИ лидерство среща, която се проведе във Вашингтон от периода 4-6 август 2014. Г-н BARACK OBAMA след срещата беше изразен областите, които Съединените членка на Америка ще партньор с Африка да включва:

Четиринадесет милиарда щатски долара ($14 милиарда) частни инвестиции
Селски Електрификация
Земеделие/търговско партньорство
Поръчка/наследяване уреждане
Индустриална революция

Д-р GOODLUCK JONATHAN (GCFR) след пристигането си от Съединените членка на Америка, незабавно свиква за извънредно заседание, с високопоставени служители в правителството на Нигерия, включително вицепрезидент MALLAM NAMADI SAMBO, министърът на финансите и координиране министър на икономиката г-жа MRS NGOZI OKONJO и мен, гуверньор на централната банка на Нигерия г-н GODWIN EMEFIELE. Тя е в това важното среща този решението за освобождаване на всички неизпълнени фонд отказано/отменено от миналото управител на централната банка беше постигнато, и заповед е била дадена от президента към тази връзка, тъй като тогава всички ръце е бил на палубата, за да събере цялата необходима информация и да подготвят необходимите документи и файлове за вашия фонд. Щастлив съм да ви, че сме станали всичко готов, Ето защо съм контакт с вас. Този процес ще по никакъв начин не включва неправомерно действие или пране на пари защото на централната банка на Нигерия работи за годишно плащане и също така се опитва да разреши на неизплатените плащане на Наследяване фонд, което е било забавено от официално управител, Ето защо поръчката е дадено.

Финансовите интелигентни единица (ЗФР) и Международния валутен фонд (МВФ) са информирали Интерпол и ФБР във връзка с националната сигурност така сте абсолютно нищо да се страхуват от. Поради предишни измама и измами акт от imposters в нашата страна ние сте нанесли че тази карта е изпратено до вашия личен адрес, този картов център ще ви изпрати Банкомат карта, която ще използвате за да изтегли парите си във всеки БАНКОМАТ във всяка част на света, но максимумът е двадесет хиляди долара (САЩ $20,000.00) на ден

Но най-Шокиращите част от целия процес е че няколко часа след като е дадена заповед да освободи си десет милиона обединени състояние долара ($10000000) фонд, Г-н NEVENA STANKO от Лос Анджелис, Калифорния контакт моята банка иска за освобождаването на средствата си в негово име като си напред-на-род/бенефициента оттук са обявен за мъртъв. И по-долу са подробности, той предостави, призовавайки моята банка, за да изпратите Банкомат карта към него, непосредствено преди това е твърде късно:

Име: Г-н NEVENA STANKO
Адрес: BELGRAD 14 4001 PLOVDIV BULGARIA

Моля ако не сте мъртви като този човек лъжливо каза и желае да получи вашия фонд, по този начин, моля да ни уведомите, дори ако имате друго означава, че искате да получавате си фонд, аз ще съвети че се свържете със заместник-управител, надзор на финансовия сектор / плащане с карта център директор д-р Dr. Kingsley Moghalu с тази информация.

Име за контакт: Dr. Kingsley Moghalu
Имейл адрес::: [email protected]
телефон / факс: + 234-705-853-2043
И също да изпрати следната информация:
1. вашето пълно име
2. телефон и факс номер
3. адреси са били искате да изпратите Банкомат карта
4. вашата възраст и вашата настояща професия.
5. приложете копие от вашата идентификация

ЦЕНТЪР за плащане на Банкомат карта е възложено да издаването на ($6,000,000.00) като част плащане за тази фискална година плащане 2014/2015 година. Също така за ваша информация, трябва да спре всяко по-нататъшно комуникация с други лица или служебни помещения да се избегне спънки в получаване на плащането. Устно обсъждане обадете се и ми имейл обратно веднага след като получите това важно съобщение за по-нататъшно посока и също ми актуализира всяко развитие от гореспоменатите офис.

Поздрави,

МЕЖДУНАРОДЕН ВАЛУТЕН ФОНД ПРАТЕНИК
ЦЕНТРАЛНАТА БАНКА НА НИГЕРИЯ
*********************************************************************************************************************
ОТГОВОРНОСТИ: Това електронно съобщение заедно с прикачените файлове е поверителна. Ако не сте получател, не копирате, разкриват или използвате съдържанието по никакъв начин. Моля също така да ни уведомите чрез имейл че са получили съобщението и след това моля унищожи. Централната банка на Нигерия (CBN) не е отговорен за всички промени, направени в това съобщение и / или всички прикачени файлове след изпращане от централната банка на Нигерия (CBN). Ние използват антивирусен софтуер, но изключва всякаква отговорност за вируси или нещо подобно в този имейл или прикачен файл.
***************************************************************************************************************************
Моля, не отговаряйте на този имейл. Обърнете се към финансовия сектор / Официален център на плащане карта: [email protected] или се обадете на + 234-705-853-2043. Нарушаване на поверителността на вашата поща може да доведе до анулиране на вашия фонд.

И то на български!
 

Горе