Нова рекламна мрежа за България

slavchev

Well-Known Member
Здравейте колеги,

В България навлезе нова рекламна мрежа, която искам да споделя с Вас, тъй като е доста добър източник на приход за всички сайтове. Мрежата е m4clicks.com (линка е реферал).

Вече няколко дена я тествам и резултатите са повече от добри. Прихода ми е колко Адсенс, само че в долари, не в евро, но само с 1 рекламна позиция. Плащат по 4 долар цента на клик, на моменти и повече, но не по-малко. Банерите са сходни с тези на mediavenus и adnow, но са добре направени за бг пазара (кликаеми са доста). Цената е повече от добра, плаща се всяка седмица по Пейапал.

Недостатък е, че нямат адаптивни реклами за мобилни устройства, но може да пробвате различни варианти. Ако решите да се регистрирате е важно да знаете, че след добавяне на сайтовете, трябва да поставите код за верификация в хедъра, след което ще Ви бъдат одобрени сайтовете.

Ако сте ми реферали може да ме питате за всичко :)
 
Плащат си редовно по карта, но май прецакаха нещата :)

Хах как си плащат редовно и в същото време са прецакали нещата!

Нещо ми намирисва, в сайта им не пише колко е минимума за изплащане. Даже не пише как плащат. Абе съмнителна работа. Малко идва като adnow пускаш реклами и чакаш от умрял писмо.
 
Плащат си, просто след време намалят цената на клик. Първоначално е 4 цента, после не се знае. Всяка седмица плащат по карта, мисля че над 20$ беше.
 

Горе