"Нова" социална мрежа!

ivanitza

Member
Здравейте на всички,
Днес имах среща с една мацка - представител на "Новата" социална медия - www.sitetalk.com
идеята беше да се включа в секцията "Deals" с някаква услуга или продукт. Но за момента нямам подходяща оферта останах на стендбай.
Някой чувал ли е тази социална мрежа?
направи ми кратка презентация, логваш се само с покана от някой член. Имало някакви кредити, с които можеш да си "капарираш" оферти, да играеш няк'ви флаш игри и т.н.
Като цяло идеята е добра, ама имам някакво предчувствие, че ще дойде момента:"Трябва да заплатите...." / Макар че ме уверява, че е напълно безплатно всичко /.
Благодаря предварително на всички включили се:)))
 
От: "Нова" социална мрежа!

Ако предложиш някаква сделка, си печелиш сумата която си посочил веднага щом клиента я използва / услуга или продукт /. Тя ме уверяваше, че при другите сайтове за колективно пазаруване се чакало от 2-5 седмици да си получиш парите по сделките. За други начини на печелене не спомена, а мене не ме и интересуваше.
 
От: "Нова" социална мрежа!

Мирише ми на пирамида.
А мазните пичове и мацки, които агитират хората - всяка седмица ги засичам в заведения на съседни маси, притиснали хорица и им обясняват, че това е "гениалния бизнес".
В случая не правя заключения за този проект.
 
От: "Нова" социална мрежа!

И на мене ми прилича на пирамида. Щом е затворена и те кани само някой член....съответно реферал...
 
От: "Нова" социална мрежа!

На мен също ми направиха предложение, за sitetalk. За да се изкарват някакви пари от този сайт, трябва да се купят акции към компанията а те не са никак евтини. Единият пакет доколко знам е 250$ може и повече да е незнам. Регистрирах се в тази социална мрежа, но като цяло на мен не ми допада. Пропуснах да кажа, че плащането става по бинарна система. А за да рекламираш свой продукт се заплаща.
 
От: "Нова" социална мрежа!

Мога да гарантирам със сигурност, че няма да ти вземат пари. Не знам защо след като ти казват,че няма да ти искат ти пак се съмняваш.. Или пък знам, защото на българина,като му кажеш нещо хубаво не е съгласен, но ако е лошо, дори да не е вярно пак ще се съгласи в правотата му, и то само защото е лошо. Не се ли замисляш, че няма как да ти вземат парите от джоба, ако ти сама не ги дадеш? Не се ли замисляш, че ако не си дадеш достатъчно много данни и пароли няма как да ти вземат каквито и да е пари?
 
От: "Нова" социална мрежа!

А относно, за това че е пирамида .. няма смисъл да говоря .. хората обичат да живеят в миналото, съответно в случая да продължават да говорят за пирамидите от 94-та .. Животът се развива принципно, а това че вие не искате да го видите .. Извадете си главите от з******те и се огледайте. Целият свят е в интернет и МЛМ. Колкото и болезнено да е .. със или без един двама, напълно ограничени в мисленето хора, тези индустрии ще продължават да се развиват и това няма нищо общо с пирамидките от 94 .....
 
От: "Нова" социална мрежа!

Колежке, в миналото живеят хора, които все още вярват на МЛМ простотиите. Достатъчно е да потърсиш "sitetalk scam" в гугъл и ще видиш какво пишат хората.

Но дори и да не сме прави, ще споделиш ли колко пари си изкарала от въпросния сайт?
 
От: "Нова" социална мрежа!

Най ме кефят тия дето се снимат до някви бентлита и бмв-та с лозунга "Това може да си ти." А г-цата по-горе трябва да се запита колко са креативни нейните шефове щом не могат да измислят нищо по-различни от горепосочените схеми от 90-те, а направо вкарват старите такива в действие само с малко макиаж.
 
От: "Нова" социална мрежа!

Извинявам се че вдигам стара тема но някой мъти главата на жена ми с тази щуротия.
Моля ако имате сведение, опитност или мнение да споделите. Какво е движението на тази платформа за последните 2 години . И, аджеба, някой изкара ли пари от там ?
 
От: "Нова" социална мрежа!

И аз се извинявам предварително, ако засегна някой който е изкарал пари от тази нова социална мрежа ....

Август 2013 един приказлив господин убедил мъжа ми /а той определено не е лапни шаран/ колко много пари ще изкара от там. Мисля че на 3 или 4 среща плати и входна такса от 150 евро. След като си плати, почнаха да му пълнят пощата с различни презентации и материали, ама пари така и не изкара.

Може би е много важно кой ще е така наречения спонсор /по памет/ и как ще те въведе в нещата.
 
  • Like
Реакции: CTAH
От: "Нова" социална мрежа!

Хора, айде осъзнайте се! Наскоро една такава фирма я осъдиха за пирамидиална структура. Никой не открил топлата вода, просто някой само я затоплят...
 

Горе