Продава се: Новинарски сайт с огромен потенциал

Статус
Not open for further replies.

xvi_

Active Member
Рейтинг - 100%
5   0   0
Здравейте!

Продавам новинарски сайт, разработен на wordpess - https://paralelnews.bg/
Сайта е активен от декември месец, 2016 година.
Към този момент има публикувани 2015 авторски статии.

Новините са от България, от света,спортни новини от страната и света,здраве и полезни съвети,шоубизнес ,както и различни интересни видеа. Сайта не е направен, за да печеля пари от него, затова не беше продавана реклама, а използвах това, че той е сравнително популярен на пазара за благотворителни цели.

Успешно популяризирах благотворителни кампании чрез статии, местата за реклама и страницата в соц. мрежа.

В интерес на истината има фирми които сами са писали на редакционния имейл с предложение за реклама в сайта, но не ми е било приоритет. Писали са най-различни организации, които искат гласност за проблемите и инициативите си, на голяма част от тях е помагано. Това е добре,хората го забелязват, доверяват се, търсят подкрепа, искат обща работа и подържат контакт.

Сайта се продава, заедно с фейсбук страницата, която има малко над 24 000 харесвания. https://www.facebook.com/paralelnews.bg/

Уважавани медии са използвали материали от него и е цитиран като източник.

Общо взето макар с доста усилия и постоянство успя да се наложи на пазара. Просто нямам време вече да го поддържам и обновявам постоянно. Посещава се от над милион души годишно, като това е посещаемост е без да бъде обновяван всеки ден с новини,дори се обновява рядко. Ако бъде обновяван от някой, който иска да прави това сериозно и има време редовно за това тази посещаемост ще скочи многократно, защото този сайт е спечелил позитивното доверие на читателите. Когато го обновявах стигаше учудващите за мен над 10 000 посещения дневно и беше в челните в бг, спечели доста редовни читатели и доверието им. Аз вярвам,че може да постигне дори и повече.разни.png

пик 2017.jpg

Ако някой има интерес, може да ми изпрати запитване на лично.
 
Последно редактирано:
Чудно ми е как са ти писали за реклама, но не ри било приоритет?!?! Все едно да ходиш на работа, но да не искаш заплата, малко несериозно звучи. Иначе каква цена търсиш?!? Проверих и трафик, минимален е нали?
 
Абе нищо лично, ама защо при 24 000 ФБ страница публикациите нямат ни един лайк дори?
 
40 хиляди дневно на това аматьорско изпълнение на сайт, лого и като цяло всичко звучи просто НЕСЕРИОЗНО!
 
40 хиляди дневно на това аматьорско изпълнение на сайт, лого и като цяло всичко звучи просто НЕСЕРИОЗНО!
Е кое муе несерионзото, човека е показал статистики.... Второ, какво толкова има да му е красиво, аз като вляза в новинарски сайт не ми се чака и честно казано в такъв сайт от тази категория никога не съм заглеждал дизайна. Важното е материала да е качествен и да се чете, та какво толкова му има...
 
Искам да уточня, че сайта е на приятелка, а аз й помагам с продажбата. Нейните интереси са били да има собствен новинарски сайт и точно това е направила. Целта не й е била да печели пари от него.

Отново казвам, че пикът на сайта е бил, когато тя се е занимавала само с него. В момента няма толкова посещения, понеже тя няма достатъчно време, за да се занимава с него, има други задължения, които чисто физически не й позволяват да отделя време.

Прикачвам снимки от рийча на публикации във фейсбук.

fb (1).jpg fb1.jpg
 
И прикачва някакви снимки от Януари 2017-та... с линкове наспамени по групи, нямала време, имах си аз :D
 
Статус
Not open for further replies.

Горе