Нови проекти за Предприемач.ком

Да имаме ли собствена мрежа и директория?

  • За

    Votes: 75 78.1%
  • Против

    Votes: 6 6.3%
  • Нямам мнение

    Votes: 15 15.6%

  • Общо гласове
    96
От: Нови проекти за Предприемач.ком

аз съм за идеята
то и форумите са измислени преди нас и ги има много но този форум тук си е доста уникален
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Всичко е в ръцете на админите. Ако решат, ние ще помагаме :)
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Обикновенно яките нови неща не се измислят като се напъваш да мислих..
като ходенето до тоелетната е.. ако се напъваш да се изакаш, начи не върви гладко
ако идеш и го "изсипеш като самосвал", както казва баща ми, ето това е оптималното изакване, което е полезно за тялото.

Същото е и с кретивността и създаването на проекти, най-великите неща са създадени спонтанно. Админите на предприемача, когато почувстват творчески прилив, ще си създадат сами спонтанно нещо яко.

В това човек тябва да е сигурен и да има увереност.
Същото ще ти го кажа и за твоите проекти, Изида

Няма такова сравнение, ще го запомня. По темата: мисля че трябва да има нещо специфично, с което социалката да се различава от другите в бг. Не може ли да се направи така че да се одобряват статиите и да се публикуват само тези които са полезни, не да са copy-paste и подобни неща с които може да се ограничи спама.Може би една група от модератори или просто група от хора да оценяват дадена статия.Пример 5 човека , приятели или от форума даже, гласуват дадена статия да се публикува официално. Отговарят за дадена секция и така. Вариант 2 дава се право на 10 редовни посетителя, да оценяват в рамките на 1 седмица или месец , така те определят "влизането" на статии. Посетители ще са доволни че няма "нагласено" гласуване от модераторите. Идеята е да се даде шанс на потребителя да види че всичко което се случва ТУК може да го ръководи и той. Той да е ШЕФА за 1 ден.
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Гласувах, че Нямам мнение, защото лично не виждам смисъл в такава директория, просто е блъскано вече и с бг, най-много да се превърне в някакъв конкурент на dao.bg, ...

Само да напомня че 2000 регистрирани не означават 2000 потребители, колкото толкова, ама от реалните колко ще се включат, и май малко трудно тази мрежа ще стане конкуренция на някой. Успех !
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Някакви нови блестящи идеи или някакво развитие?
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Някакви нови блестящи идеи или някакво развитие?
Еми, ние си го мислиме - няма как да не се измисли нещо. Единствената ни цел върху която сме се фокусирали е да се набере най-голямата общност тук. Това ще ни направи много повече и задружни, лично мен - много по-щастлив.;)
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Да, сега ще се радваме да я направиме леко по-популяра и може да си направите акаунти, аз имам и ще съпортвам всеки, който поства там, както съм го правил и за останалите подобни мрежи. Мерси за идеята, която е осъществена и ще се доразвие от към дизайн и функционалност....;)
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Еми има един fb за сега, а другото което ще предстои ще изцяло обвързано с изискванията на форума, както и с налагащите се тенденции в онлайн бизнеса. ;) Но да, адването на нови програми не е изключено като опция, сега пробваме нови и се надяваме до няколко седмици или по-рано да заемат място в определената за таз секция. Тук може да давате и съвети, които лично биха ви направили щастливи, отностно това как да се развиваме, защото форума не са админите, а хората правещи го такъв. Успехи. ;)
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Мене бихте ме направили щастлив ако си преведете lang файла
dull.gif


:-П

а иначе по-горе имах превид някой световен да крашне като онзи дето го псувахте един месец, не го помня как се казваше
Кеш-нещо си
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

cashfiesta май беше аз много ги псувах тия едно време
 
От: Нови проекти за Предприемач.ком

Ееее, това за крашването не зависи от нас. :) Но за лендинга, ще го локализираме и него. Така и така сме почнали да оправяме всичко по форума, ще гледаме всичкото му да е ок.;) Мерси за препоръките. А афилиейт програмите ще са си запазена марка на форума :) Мисля си, че го знаете, кой ако не ние. ;)
 

Горе