Новото ми произведение

Anabel каза:
Имам само един реторичен въпрос. . . . бе твойте сайтове имат ли няква цел???

Еми сайта е там за да може да се забавляваме и да кликаме по рекламките. Иначе аз лично се кефя на иманата на домейните. Яко мъ кефят. А и ти предполагам се забавляваш искрено. Радвам се че Деян е част от нашият форум. Наистина съм фен на веселият дух на форума, създаден от него.

Иначе Tsanko, мерси за пожеланието и аз пожелавам на всички всичко тва, което спомена и да ги видя скоро на ферарита и бентлита да крастосват улиците и да качват яките мацки(пичове за момичетата тук). :lol:
 
Мен пък никога няма да ме привлече няква такава реклама. Текст написан на черен фон голям кеф. . . . :roll:
Пък и сайтове без цел не се създават, аз съм на тва мнение. . .
 
DeyanMarkovski каза:
Blinky каза:
Наистина съм фен на веселият дух на форума, създаден от него.

:D Ми аз като не съм много кадърен webmaster поне да компенсирам като създавам весел дух : ]
Ето го веселия дух ->
harvey.jpg

Пък и сайтове без цел не се създават, аз съм на тва мнение. . .
Имат цел мойте сайтове, да печеля от AdSense-а в тях за да събера пари за LEGO Mindstorms NXT

Бате, не можеме да видиме веселият дух, само да не е картинка с адулт съдържание. :) Анабел, има много сайтове в мрежата без да имат конкретна цел, така че не се очудвай на нищо което не е логически да съшествува. Виж примерно фен форумите на Азис, тама що за трафик има. :) Смисъла там е да се събират идиотите и да казат как и къде са си го ... с Китаеца. Ето това е безмислено и най-лошото е че няма смешно в това. :roll:
 
"Тъп сайт , Не влизай тук , Не цъкай тук ! , тъпо , идиотщина"
Повярвай ми привлича вниманието , аз на такива цъкам :) Говоря за текст ад да го ползваш :) за ключови думи си извади от тия :)
 
Еми думите са ти ок, само колко търсения на ден имат, знаеш ли?
blinky не че да ти секвам радоста , но 888-222 =666 числото на дявола , може да е тук сред нас или между вас двамата с цанко Smile)))

Да знам, че е дяволсо число ама то дяволи тук няма като гледам.:) Само нек'ви симпатяги се навъртат, така че всичко е под контрол за сега.
 
DEATH каза:
Blinky каза:
то дяволи тук няма като гледам.:)

Не гледаш правилно :) Аз съм дясната ръка на Луцифер :twisted:
Ако погледнеш по-назад в "Историята" Луцифер е ангел :p
 
толкова назад не гледаме.

Диди сори, че ти наспамихме темата :roll:
 
ilianskim каза:
blinky не че да ти секвам радоста , но 888-222 =666 числото на дявола , може да е тук сред нас или между вас двамата с цанко :))))

Това число вещае голям успех на форума и на всичките му посетители :)
 
ДИДИ сори ,че ти наспамихме темата

ХАХАХАХ
ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ ДИДИ
 

Горе