Ново попълние във форума – автор и копирайтер

KatrinM

Member
Ново попълние във форума – автор и копирайтер на вашите услуги за поръчки

Здравейте колеги,

Най-накрая намерих свободно време (и смелост), за да създам първата си тема във форума.
Преди 2 месеца, съвсем случайно, открих форума и останах приятно изненадана. За този кратък период научих много от вас. Наистина ми помогнахте.

Логично, сега е мой ред да се представя и да помогна за развитието на общността.

Казвам се Катрин и съм автор и копирайтер.

Досега съм работила по няколко проекта, предимно в сферите здравословен начин на живот и лайфстайл. Създавам и авторски текстове, които се надявам да издам в книга някой ден.

Към момента имам неизползвани статии, които смятам да предложа тук. Вярвам, че ще провокират интерес и ще бъдат полезни.

Повечето статии са над 1000 думи и всички имат над 90% уникалност според Advego plagiatus.

Като натрупам достатъчно мнения, ще отворя нова тема в раздела за Фрилансъри и ще поставя линк тук.

Запозната съм с „on-page” критериите за оптимизация на статии – H1, H2... тагове, alt тагове на придружаващите снимки, завършване на текста със силен call to action (CTA).

Може да разчитате на мен, ако търсите креативен, отговорен и сериозен копирайтер.

Добавете ме в Skype, ако проявявате интерес за съвместна работа – katrin.maystorska

Поздрави,
Катрин
 
Последно редактирано:
От: Ново попълние във форума – автор и копирайтер

Редактирах първото мнение и като натрупам достатъчно мнения ще пусна нова тема в раздела Freelancer Jobs.

Ето статия, която написах за член на форума на здравна тематика - по-късно ще я добавя и в новата тема:

Коремен дискомфорт при жените

Коремният дискомфорт е често срещан проблем при много жени. Той може да наруши ежедневието и да накара всяка жена да се чувства неудобно в различни ситуации. Въпреки сериозността на проблема, твърде малко се говори за него. С тази статия целим да ви запознаем с най-важната информация относно за коремния дискомфорт.

Кои са най-честите причини за дискомфорт при жените?

Всяка жена, поне веднъж през живота си, е изпитала неприятното усещане на спазъм, което представлява свиване на мускул в някой от вътрешните органи. Това рязко съкращение на вътрешните мускули е неволево и не може да се спре съзнателно. Причините за спазмите са много и различни. Нека разгледаме някои от тях.

Със сигурност, водеща причина за болка при дамите е менструалният цикъл. Някои жени се чувстват подути и усещат напрежение преди настъпване на менструацията. В такива моменти се препоръчва повишен прием на течности (главно вода) и избягване на тежките натоварвания и безразборното хранене.

Коремният дискомфорт настъпва и по време на самата менструация. В този случай единственото решение е противовъзпалително лекарство като например Ибупрофен. Ако имате приятелки, които нямат такива проблеми, то не се изненадвайте. Менструалният цикъл се отразява различно на всяка жена – при някои е напълно спокоен, а при други – мъчителен.

Други разпространени причини за коремни оплаквания при жените са непрестанните и неправилни диети. Често качвате няколко килограма по празниците и след това решавате, че трябва да започнете строга диета. Това е може би най-голямата грешка, която правите непрекъснато. Разберете, че огранизмът не работи така, както ние искаме. Ако изведнъж намалите калориите, които приемате, тялото ви може да се обърка.

Нека представя този пример по друг начин. Дълги години вземате една и съща заплата, но изведнъж започвате да получавате по-малко. Не знаете защо и това е силен стрес. Не сте сгрешили никъде, работили сте усърдно, както винаги, но независимо от това получавате по-малко. Ще бъдете объркани и шокирани. Ще се чудите защо се случва това. Ако намалите рязко количеството храна, вашето тяло ще се чувства по същия начин.

Ако искате да отслабнете, започне да трениране. Това, което можете да направите е да ограничите вредните храни, но в никакъв случай не гладувайте. С гладуване рискувате да си причините далеч по-сериозни проблеми от болките в стомаха.

Стресът, както при жените, така и при мъжете, може да доведе до неприятна коремна болка. Често тя е в рамките на т.нар. синдром на дразнимото черво, при което стресови ситуации водят до рязка стомашна болка, а понякога и нужда от „тичане към най-близката тоалетна“. Ако този сценарий ви е познат, то избягвайте стресови ситуация и се опитвайте да бъдете по-спокойни. Ако пък не успявате да се справяте сами с натоварени моменти, няма нищо срамно да се обърнете към психолог. За тези, които не желаят да посещават чужда помощ, има подходяща алтернатива. Спортът винаги е добър избор. Освен че ще разтоварите след дългия ден, ще поддържате тялото си във форма.

Коремните болки може да се дължат и на много по-тежки състояния като болестта на Крон, апендисит и дори рак на тънкото или дебелото черво. Тези заболявания са присъщи и за двата пола с еднаква честота. Всяка коремна болка налага посещение на лекар – първоначално при личния лекар, а след това при гастроентеролог или хирург.

Не забравяйте, че най-важният принцип за постигането на здравословен начин на живот е балансът, както в храненето, така и в ежедневието.
 
Последно редактирано:

Горе