Нов Български Проект - Нека да печелим заедно

ZLoBiL4e7o

New Member
Здравейте

Искам да ви представя един проект който се роди в главите на няколко ентусиаста занимаващи се с PTC бизнеса от доста време,да не казвам от създаването му.

Целта на Проекта е проста.Да си помогнем взаимно,всеки да спечели максимално от всеки един PTC сайт.Може да откриете как точно работи тази система на тези адреси

http://www.ptcteam.info
А това е форума където в момента има "оферти" - http://www.ptcteam.info/forum/index.php

Както знаете има толкова много буксове които плащат на 10$ или докато кликате те просто изчезват...Затова създадохме този проект - хващаме сайта отначало докато се опитва да се докаже,имаме стабилна организация която оргазнизира бързо достигане на пейаута и съответно парите се разпределят между членовете според труда им.Всеки печели по 200% от това което сте заработили.Ако не искате повече да пълните джобовете на админите които ви слагат в реф пакетите и ви продават на няко друг то имате шанса да работите за себе си и да печелите двоино повече от преди.

Имаме хора от всяка сфера.Имаме човек грижещ се за сметките и повечето оферти,имаме програмист които осигурява автоматизация за някой от сайтовете но това идва като бонус за някой от по активните и честни потребители.Сайта се разширява постоянно затова периодично попълваме екипа си като очакваме сериозни и ентусиазирани хора.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ бихме се радвали ако можем да ви помогнем.Надявам се проекта да ви хареса и да се включите.Благодаря за вниманието.
 
Последно редактирано:
От: Нов Български Проект - Нека да печелим заедно

Застани мирно... не мърдай... в очите ти виждам златни монети! Тръпна в очакване да открия топлата вода!

Както казва един приятел: "Хайде да ми дадеш 5 000 лв. на заем и ако не ти ги върна няма да ми даваш повече." :d
 
Последно редактирано:
От: Нов Български Проект - Нека да печелим заедно

Къде видяхте безполезното в това нещо...
Май пак доказваме че ние българите сме грозно племе - един прави нещо а другите гледат как да го съборят...Защо си мислите че някой е тръгнал да ви лъже и т.н. Приемете факта че все още има хора които гледат да направят нещо хубаво и полезно а не само да седят и да гледат...
Като сте решили така поне дайте някакви аргументи,но не айде в кофата и до там,да не се чува повече...
 
От: Нов Български Проект - Нека да печелим заедно

Здравей, mantodeus! :)

Ако съм разбрал правилно, ZLoBiL4e7o предлага сайт, който предлага заплащане за кликване. В този форум повечето хора не гледаме с добро око на това нещо и затова възприемаме несериозно теми като тази. Разгледай кофата - ще видиш, че никой няма нищо против авторите на такива неща и проектите им, просто повечето тук не се интересуваме от това :) А тези, които първоначално се интересуват, не след дълго се убеждават, че кликането е безполезно.

Желая ти да си изкарваш приятно времето с нас и форума да ти е от полза :)
 
Последно редактирано:
От: Нов Български Проект - Нека да печелим заедно

ето ти аргумент

за 10 минути прекарани в сайта и форума ти не разбрах нищо
нито как работи, нито каква му е идеята, нищо..

някакви бригадири
това разбрах. Бригадири.. и един цент някой май щял да ми даде или аз да му дам,...
Да ти кажа не ми се дава един цент.. както и тоя един цент няма да ми изплати изгубеното време, за да разбера за какво иде реч изобщо.

Тоя аргумент стурва един цент, но ти го давам фрии
 
От: Нов Български Проект - Нека да печелим заедно

Аз лично си изкаравам добри пари с кликане дори аз да не кликам - просто зная къде да промотирам,какво и как.набират се реферали и се печели.Доста хора се занимават с букс.то което е губене на време.Главната страница на сайта обяснява за какво става дума но то е достъпно само за тези които имат идея от Paid To Click сферата.

Всеки е започнал от някъде и предпочита поле за изява - аз лично не смятам да се занимавам с Адсенс и ми е по пртияно да се стремя към другите браншове от интернет бизнеса.Всеки луд с номера си - не бива да подценяваш труда на другите ;) Не сме се впуснали в обяснения за PTC бранша защото повечето от там около 30 човека идваме от форум занимаващ се с това от 2005 а някой от там са дори от 1995 в интернет бизнеса да не казвам и по-рано.

Винаги съм приемал градивна критика и искам да благодаря на voic4e за мнението което ми беше от по-голяма полза да разбера защото темата е тук отколкото твото скъпо струващо време.Ако искаш дай пейпала да ти изпратя един цент за загубеното време.
 
От: Нов Български Проект - Нека да печелим заедно

Прав си всеки започва с нещо и рано или късно минава на по-високо ниво. Има такива форуми и в световен мащам, дайе често идват от бг варияната да ни вкарват офертата.:) Никой не ги подценява тези сайтове, аз лично съм цъкал и доста даунлайн може да се билдне. Но като цяло мисля, че цъкането е малко по-работа, отколкото бизнес или онлйан бизнес.

Мога с ръка на сърцето да кажа, че тук доста хора занимаващи се с такива сайтове се обърнаха на афилиейт маркетинг и се справят не зле, даже никак. И не са се върнали към тях отново, което ме навежда на мисълта че им е харесало повече.

Там набирането на доунлайн е много ключов момент, но не мисля че много благодарен. А главният е кликането, което ми се вижда малко кофти изпълнение. Доста тясна сфера е това. А и трафика е насовен само в една цел, кликане и набиране на хора под тях, както и набиране на нови такива сайтове в кошницата си ( и тук мисля, че тези нтереси са тясно свързани с афилиейт маркетинг и специялно е 2 или 3-tier affiliate programs. :)

Успехи с твойте си сайтове...:)
 

Горе