Нов раздел

Copywriter

Active Member
Бих искал да попитам администраторите на този форум дали не са навити за нов раздел - Copywriting? Смятам че всеки един от Вас ще признае че това е доста важна част при създаването на онлайн бизнес :).
Идеята е място за обсъждане на различни съвети, програми и дискусии.

Много бих се радвал ако идеята ми бъде одобрена :)
 
От: Нов раздел

Щеше да бъде добре, ако беше добавил и гласуване към темата. Аз съм за.
 
От: Нов раздел

Напълно подкрепям с оглед на текущата разхвърляност и непълна категоризираност на форумната пазарна секция!
 
  • Like
Реакции: bdaa
От: Нов раздел

Здравейте,

определено ще обсъдиме тази идея и ще гледаме в скоро време да има такова нещо. Както се предполага, ще е като подкатегория на секция. Очаквам предложения и в това естество, но май Инструменти за Уебмастъри - Webmaster Tools ще се окаже подходящо място. Определено ще видиме с другия админ какво прави, но едно е сигурно информацията трабда малко да се разсее, както и форума да расте. ;)

Успехи и очаквайте продължение. ;)
 
От: Нов раздел

Гледам, че повечето са "За", ще гласувам и аз със За :)
 
От: Нов раздел

Гледам, че повечето са "За", ще гласувам и аз със За :)
Продължавайте с идейте, скоро ще се осъществи това. Определено вие сте бъдещето и развитието на форума. Ако не сте разбрали той е тясно потребителки ориентиран. :)
 
по принцип раздела за програми не е за програми за даунлоуд а за всякакви програми не пускаме раздел поне да има поне 30 теми по върпроса няма смисъл да има много секции в коит не се пише това ни е политика от отварянето

единствено в пазара като подсекция на фриланса може да се измисли нещо да се оделят офертите за писане на контент ама пак не са толкова много че да не излизат при сърч
 
От: Нов раздел

Най-добре направете една секция Content Creation, като в DP. Все ми е едно дали е раздел или подраздел, стига да се отнася за content creation.
 
От: Нов раздел

Айде да са на български имената, че съвсем забравихме кои сме, къде живеем, накъде сме тръгнали и какво ще правим като стигнем там. Стига с контенти, криейшъни и др. такива лайна.
 
От: Нов раздел

Айде да са на български имената, че съвсем забравихме кои сме, къде живеем, накъде сме тръгнали и какво ще правим като стигнем там. Стига с контенти, криейшъни и др. такива.

Е то много ясно, че няма да е на английски заглавието на раздела(подраздела). Дадох пример с DP.
Ако искате го наречете "Създаване на съдържание", "Писане на статии", "Преводи", други подобни или комбинация от тези. Както ви хареса. Не е нужно всичко да се "бута" във "Freelance" и "Пазар".
Колкото до това кои сме, отдавна сме го забравили и не е тази тема мястото да го обсъждаме.
 

Горе