Нов сайт - мнения

handreev

New Member
Здравейте,днес прегледах повечете от този форум и реших и аз да се включа сред вас.От тук научих много за SEO и направих един сайт за 8 март www.8mart.hit.bg воден от съветите Ви да се търси свободна ниша и резултатите досега са много добри - последните 4 часа-230уникални и 30 клика в Adsense за 1 $ ;). Моля да го погледнете и да дадете съвет за по-оптимално използване на трафика.Кода му не е хубав защото ме мързи да го оправям,а и съм решил да започвам нов проект,а този за следващия 8ми може да е готов ;)
 
Като цяло не виждам смисъл в еднодневни проекти ще направиш 10 долара и после какво
 
Като цяло не виждам смисъл в еднодневни проекти ще направиш 10 долара и после какво

ами най-малкото мога да спечеля трафик към бъдещ проект,например на 7ми ако спра ротацията на банерите мисля че ще имам около 5-6000 импресии,което като за начало мисля че не е толкова зле...Все пак това ми е първият сайт...
 
Можеш със същите усилия да изкараш два пъти повече пари , но не ти се меся. Успехи
 
Сигурен ли си, че търсиш мнения за сайта, защото аз не съм :)
Та по същество:
1. много реклама - suxxx
2. не видях header
3. no content
4. успех
 
точно бързи пари гониш бате , тва не е много препоръчително защото "всяко чудо за 1 ден"
 
За сайта какво да кажа. Не харесвам еднодневните проекти, освен ако не са за лична зарибявка. Пълно е с реклами, а полза от сайта реално няма.
Между другото, супер смешно ми е като гледам в червеното каре предложенията за 8-ми март и отдолу се появяват реклами на моторни масла. Идеален подарък.
Вече чакам за следващия празник в календара нов сайт.
 

Горе