Нов сайт

emulous

Member
Здравейте, съфорумци.

Днес, търсейки информация за започващото Световно първенство по футбол бях изненадан, че няма сайт, който систематизирано да показва повече информация за групи, състави и т.н. и т.н.. та затова реших да направя сайт (svetovnoto.com) платих домейна и хостинга за една година и се пробвах да реализирам идеята си.. НО тъй като това е първият сайт, който някога съм правил ( не съм нито в сферата на IT, нито съм графичен дизайнер) oстанах доста изненадан колко трудно е и факта, че като напиша адреса на сайта ми излиза Index of/ и имената на файловете, които качвам много ме изнервя.. Когато учих в гимназията помня, че имахме задания от учителката да правим сайтове в платформата alle.bg и помня, че тогава си беше доста лесно.. Та така де въпроса ми е някой може ли да даде някакъв съвет за готови темплейти и начин как поне малко да заприлича на сайт или да преглътна вече вложените пари като неуспешен опит ;)) И сега понеже най-вероятно ще последват коментари защо аджеба съм се захванал след като нямам experience да кажа, че целта ми не е била печалба, а чисто и просто да представя по-добре систематизирано информацията и евентуално да има и колонка за прогнози, която ще помогне на посетителите.. Благодаря предварително за отговорите ;)
 
такъв сайт се прави поне година по рано, не 3 дена преди старта, а и има няколко сайта, това че не си ги намерил, не значи че няма
 
Точно за това световно трудно да реализираш нещо, но домейна ти поне е уникален и може да се използва за следващото през 2022.

Ако разполагаш с голяма фейсбук страница или група, обаче, може да си доведеш трафик. Трудно някой ще тръгне да ти обяснява всичко от нулата за едно "мерси".

Не се отказвай ! Избрал си добър домейн !
 
Да споделя какво се получи засега - http://svetovnoto.com

Благодарение на Hornx, разбира се! :)
 
Днес, търсейки информация за започващото Световно първенство по футбол бях изненадан, че няма сайт, който систематизирано да показва повече информация за групи, състави и т.н. и т.н..
Има.
IV4F2ds.jpg
 


Всъщност това не е сайт, а подразделение на Гугъл :) Говорих за обобщен сайт, който да не е нито спортал, нито гонг и т.н. и да е главно с цел прогнози за футболните срещи ! На следващата сутрин след като го публикувах видях, че са пуснали и мондиал.бг, които припокриваше концепцията ми :) Остани със здраве!
 
Не желая по никакъв начин да обидя автора, но моето мнение е, че за в момента, само домейна си струва, това което виждам на сайта, никак не ме очарова, най-вече от към дизайн.
 
Не желая по никакъв начин да обидя автора, но моето мнение е, че за в момента, само домейна си струва, това което виждам на сайта, никак не ме очарова, най-вече от към дизайн.
По никакъв начин не обиждаш автора :) Всъщност идеята ми беше/е именно препродажба на домейна, защото наистина ми се струва много добър, но както и горе съм написал нямам хал хабер и това е първият ми опит в тая сфера :D:D
 
Привет,

Така като гледам сайта, и на мен не ми харесва. Има само прогнози. Една след друга. Като страничен наблюдател, това което си помислих моментално е "Пф, поредния сайт за типстър прогнози и глупости" и баунснах моментално. Мислех, че ще има детайлно инфо за контузии, футболисти, лични истории на футболисти, инфо за треньори, инфо за фенове, ултраси. То няма нищо освен "ПРОГНОЗА: Уругвай - Франция". Това "ПРОГНОЗА" с големи букви е достатъчно да изгони много хора! А тези, които искат да четат футболни прогнози, могат да влязат в tipster.bg или winner.bg.

Хубав домейн, но липса на план. Безидейно съществуване на сайта и домейна.
 

Горе