Нов световен ред с 2 липи отпред

Хич и недей почва. Тя е болна, мажа я с Грануфорин, но ако не се подобри - погребвам я:)
 
Тая тема само й гледам брояча на постовете и не смея да почна да чета..

Брояча много отдавна е преброен. Точно 32 УНИКАЛНИ участника..всичко друго е рифреш на тупанския риФреш ;)

ахахаа чак не вервам колко сте се обАркалЕ.. по-скоро си се съмнявате, АМА някак мозъкът ви пуска защитната реакция "Яс ъм юник, Я съм мЪж" и всичко минава някак мазно на заден план в извратеното Ви въображение :love:
 
Относно комунистическта диктатура може и да се отложи. Китайците все още срещат трудности с виртуалния юан въпреки, че вече усилено опитват да го използват. Не съм сигурен, как и дали могат да спрат търговията със САЩ в долари, но със сигурност виртуалния юан е доста по - напред от виртуалния долар. И друго Китай може да наложи използването му (Поне вътре в Китай) за 1 ден.
 
Оставете графена, вижте какво става с парите. Готви се дигиталния долар. Говори се за 2025-2030, но е много вероятно да е по-рано. Хартийките приключват и вече всичко ще е дигитално. Дори да дадеш заем на приятел и той ще се отчита. Да отидеш да работиш на частно няма как дигитално плащане . Колко още неща предстоят, свят ще ви се завие. Лудница е и странното, е че става с много бързи темпове, та мислете отсега и се гответе.
А графена не мога да го оставя. Заложил съм че до 30 години ще замени частично пластмасата, отчасти стоманата и ще се влага в асфалта. Въпрос на време е да стане по- евтино производствата му, с което ще падне и цената му.
 
Много хубаво обяснява левичарството и ресета тоя чичо:

 
Много хубаво обяснява левичарството и ресета тоя чичо:

Те някои са си нулирани по рождение. Сегашните обстоятелства просто показват колко много овце има и колко малко вълци.
 
Те някои са си нулирани по рождение. Сегашните обстоятелства просто показват колко много овце има и колко малко вълци.
Дали си на страната на "информаторите", или "деизнформаторите" все си на страната на овцете.

Вълците са няколко и управляват и двата потока, които умишелено поддържат. "Разделяй и владей" - всяка от групите вярва в своята правота.

Например : етерИум вярва, че някой иска нанотехнологиите да се използват за контрол на хората. Аз вярвам, че хората вече са под контрол и дори в момента си плащат за да бъдат контролирани. Въпросът е, че има двуполюсен модел - едните които вярват в Матрицата и другите, които смятат, че Матрицата е ралност.

Вълците ( както ги описва slavchev) са измислили и Матрицата и реалноста едновременно и ги управляват. Естествено става дума за пари и власт. Дали ще го наречете матрица, църква, държава, племе, родово - общинен строй, семейство, стадо... там винаги ще има някой който е преди вас, по - умен от вас, който да ви нареди живота, както той смята, че трябва да е нареден.

Така, че мили мои не се ласкайте, че с четене на разни тъпотии и гледане на видеа в тубата ще станете свободни.
 
На мен ми се искаше да видя гледната точка на създателя на темата, но тези дълги постове дори не ми се запичва да ги чета.

Сигурен съм, че човек може да се изрази и с доста по-малко думи.
 
Тва цялото нищо не значи. Страхлива глупост с претенции за дипломатичност. Няма грам стойност КЪМ ДНЕШНА ДАТА. Но ти не знаеш къде сме по часовника. Също, горното обобщение няма НИЩО КОНКРЕТНО. Така правят мързеливците, които искат да им е удобно и лесно с най-простото обяснение. Обръснати с окъмовият бръснач. Еваларка, бате, сипи, нарежи, бизнесчето да върви, семейството, и отгоре - в главата - съкращения и обобщения. Така удобно се живее, питай и христонев:):)
--
Стойнеф, обясни ми как ти разбираш свободата? Ти свободен ли си? Ако не - какъв си?
Обясни ми и кое инфо е умно инфо? Ти явно знаеш, щом казваш, че еди кой си чете "тъпотии"?

Не искам нито да съм дипломатичен, нито да съм над теб. Абсолютно конкретно е, това което съм написал. Ще си сипя. Наздраве!

Свободен съм доколкото не нарушавам твоята свобода. Тоест. Не съм свободен. Съответно съм част от управляваните овце, както вече си прозрял.

Вярвам, че си го разбрал щом два пъти си го прочел. Просто казвам, че след като не живееш (очевидно) като отшелник някъде в пустинята, живееш в общество и то по правилата му. Спазваш правилата по пътищата, спазваш някои от законите. Чудиш се как да си извън клишето, но в същото време влизаш в друго клише.

Научните статии извадени от контекста не означават нищо, но ти си го знаеш:

кислород.jpg
 

Горе