Нов съм в тази свера но искам да започна някак си.. ?

CrAzY-MaST

Well-Known Member
Значи както споменах съм нов в "печеленето" от интернет,но ми се иска да започна от някъде...прочетох почти всичко но немога да се насоча към никаде...
Някой може ли да ми предложи сайт който плаща и да се регна и да започна да печеля(нямам намерение да ставам милионер...защото е невъзможно :D )става въпрос за някакъв сайт за кликане показване на техни банери и подобни...
Имам сайт и мога да сложа банерчета или нещо такова и да печели при показването им...

Някой може ли да ме насочи на някъде ?

П.С.
Google Adsence няма да е :)
 
здрасти и добре дошъл в форума за онлайн бизнес. Първо да кажа че е повече от възможно да уариш първият си милон от интернет търговия. Второ голяма част от милионерие в Америка имат инвестиций в интернет компании.

Виж нашите спонсори в препоръчани програми - GENBUCKS предлагат иделни продукт за твоят сайт: MP3 и MP4 Players.

И другите програми предлагат продукти, които ще ти докара добри комисионни, са в лесни за използване - говоря за интефеса на програмта.

Ако имаш въпроси ще ти отговорме тук.
 
Blinky каза:
GENBUCKS предлагат иделни продукт за твоят сайт: MP3 и MP4 Players.

Такива неща съм срещал но просто има много малка вероятност някой да купи нещо точно от моят сайт,защото не е с огромна посещаемост...значи този вариант засега е изключен нищо че работя по един добър мой проект...

Та мисълта ми е нещо от сорта на кликни тук кликни там остави цяла нощ компа и на сутринта няколко $-чета :idea: и подобни...

Идей ? :roll:
 
Todor каза:
А не ти ли се струва по оферта сутринта да се събудиш и да видиш как си направил бързи 200-300$:)

Много одбре знам че това няма да стане ! :)
Просто искам някой да ми препоръча нещо,защото виждам,че тук има доста хора който имат опит в тази област...
 
Бате поразходи се из Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs и си харесай някоя програма в която има желаните от теб продукти. И изкарването на добри пари не е невъзможно както си мислиш ти.

А и ти говориш за сърфове, по добре ги използвай за да си направиш добър DownLine - хора под теб в дадена програма и да печелиш част от тяхната комисионна. Аз лично за това използвам тези сърфове.

Ако имаш слаб трафик към сайта си, тук е идеалното място да се научиш как да го увеличиш и да го таргетираш, което и идеята на маркетинга и на този форум.
 
Последно редактирано от модератор:
CrAzY-MaST каза:
Та мисълта ми е нещо от сорта на кликни тук кликни там остави цяла нощ компа и на сутринта няколко $-чета :idea: и подобни...

Идей ? :roll:

Преди да влезна във форума ... и аз се надявах на такива програми като тебе - survey,rotatemaster,cashfiesta, емайл с банери. Но след като четох, четох и четох този форум разбрах, че другите неща(програми и т.н.) са загуба на време.
Affiliate Marketing като професия - след като прочетох тази анкета съм оптимист от всякаде :)
 
Последно редактирано от модератор:
Да Todor е пряв. Много е важно да си вярваш, останалото се придобива с опит. Естествено никой не е почнал от нулата с мисълта до 1 година на удари 1 милион. Защото обникновенно не става така.

А и сигурно знаете че посвета повечето хора изкарват луди пари с афилиейт маркетинга - affiliate marketing. Сега се сещам за това че нета гъмжи от сайтове по всяка тема, и запитвали ли сте се кой си притежава? Да това са обинковени хора като нас - Webmasters.

Искам само да кажа че всички тук имаме равен шанс да успееме в онлайн маркетинга, просто се учиме с всеки ден все повече и повече. И така до тотално доминиране в нета. :lol:
 
От: Нов съм в тази свера но искам да започна някак си.. ?

Със много желание и креативност няма невъзможни неща
 

Горе