Нормално ли е това...?

plam4oo

New Member
Невярвах, че ще се стигне до тук, но те просто унизяват хората, имам лоши виждания и от други хора, но реших все пак да опитам, всичките реклами, се показват на plam4oo . log . bg , има около 50 инукални на ден, но все пак за какво говорим.
Вие какво мислите?

http://bgcenter.net/users/etarget1.jpg

http://bgcenter.net/users/etarget2.jpg
 
От: Нормално ли е това...?

че то ако е на клик са 100 пъти по добре от адсенс :D
 
От: Нормално ли е това...?

Добре дошъл в ада. Отдавна съм на мнение, че по принцип CPC таксуването на рекламите е ненормално, а да не говорим, че средните цени при който и да е посредник са невероятно смешни. Обикновенно когато се заговори за реклама се говори за хиляди или поне стотачки, а тук (в интернет) дори за левове не говорим, а за някакви си стотинки.
Тук надушвам някаква световна конспирация целяща само определени групи да могат да се развиват в интернет като медии, а другите да се залъгват и да мизерстват с някакви си стотинки.
 
От: Нормално ли е това...?

Е то е така - колкото си по-голям, толкова по-лесно успяваш, но трябва да си намерил подходящите хора, с които да си в екип... Т.е. всичко си има цената - когато си си сам си имаш спокойството, но си мизерстваш, когато си с екип - зависиш от тях, те от теб, проблеми, междуличностни конфликти... но пък сте по-силни - "съединението прави силата". А иначе на Etarget комисионните са точно такива...
 
От: Нормално ли е това...?

Не, ти не ме разбра. Колкото и да се мъчиш да станеш голям нямаш шанс след като трябва да обслужваш да речем 10'000 с $1-2 на ден. Тук не говоря за реално големи сайтове като брой посетители, а просто за определени бизнес групи, които дори със сайт с 1000 уникални изкарват поне едно 10лв/ден, докато будалите като нас дето си мислят, че могат просто с труд да пораснат със същия трафик правят едва максимум $0,50 (при условие, че не мамят). Пояснявам! Не говоря за affiliate сайтовете, а за сайтовете разчитащи на информационно сърържание и предлагане на безплатни услуги. Просто явно има някакъв заговор за борба с "хората от село", които с труда си са решили да изместят богаташчетата.
 
От: Нормално ли е това...?

Не мисля, че може да се нарече конспирация. Просто е още един метод чрез който хората с парите да ги дават на нас без парите за да им рекламираме сайтовете, повечето от които в голямата си част са разработени от такива като нас. И все пак има доста примери как с адсенс може да се изкарват достатъчно добри пари, просто трябва да си уцелил момента и правилната ниша, за която така да се каже има търсене. Но все пак не е нищо, кой знае колко невъзможно - лично мнение.
 
От: Нормално ли е това...?

Ми темата е от миналата година! Прочетох всички стари теми за 4 път тази седмица!
 
От: Нормално ли е това...?

Ми темата е от миналата година! Прочетох всички стари теми за 4 път тази седмица!
Това е заради олигуфрена FUZZ ,който наспами жестоко форума , само и само да направи +10 мнения да си пусне хубавите дизайни за продан!
 

Горе