Нужда от малко помощ

pukita

New Member
Здравейте,
обмислям внос на определени продукти и продажбата им чрез онлайн магазин, но за да направя правилната калкулация имам нужда от помощ и ще се радвам, ако мога да я получа във ваше лице.
Какво мога да очаквам като брой продажби за определен рекламен бюджет. Да речем на месец отделям по 1000 или 2000 лв за реклама, какви приходи биха ми генерирали те?
Нямам опит в онлайн маркетинга и смятам да се доверя на специалист.
 
Никой не може да ти каже, още повече пък някой да ти гарантира. Могат само да те излъжат. Зависи от милиони неща, какви са продуктите, на каква цена, в какъв период от годината се продават, колко ти е добра рекламата (тук има още 1000 възможности), така че тази калкулация няма как да я направиш. Или ти трябва някой в тази ниша, който продава същите неща и може да ти даде няке инфо, което пак няма да значи, че ти ще ги правиш тези продажби. Има хора продават за 0.05$, аз съм имал също успешн реклами за под долар на продажба, но също така съм имал и за 1000 лв. рекламен бюджет продажби за 200 лв. общо, тъй че, зависи от хиляди неща.
 
Зависи от вноса, по някога е по-добре да го минеш на дропшипинг с по-малка печалба но по бърза реализация от колкото интернет магазини да правиш.
 
Благодаря @partytime , ще прегледам темите за дропшипинг.Ако имаш конкретни насоки, ще се радвам да ги споделиш. Може и на лично.
 

Горе