Нужда от съвет за първи сайт

От: Нужда от съвет за първи сайт

Имаме милост, но имай и към нас. Започни с четенето на правилата на форума! Започва се с няколко смислени коментара по теми и няма да ти викаме спамър
 
От: Нужда от съвет за първи сайт

Уууу в темата ми е станал голям екшън. :drama:
Срещу предварително платени пари мога да ти изработя лого. :mrgreen:
 
От: Нужда от съвет за първи сайт

Пукни бе спамер !!!

Уууу в темата ми е станал голям екшън. :drama:
Срещу предварително платени пари мога да ти изработя лого. :mrgreen:

Добре! Да се разберем за цената и условията.
Предпочитам в пощата, отколкото на ЛС.
[email protected]
 
От: От: Нужда от съвет за първи сайт

Нещо много повече ми хареса да публикувам мотивиращи/вдъхновяващи статии в сайта ми, а не това му беше целта. :mrgreen:
Замислям се да направя един сайт на английски с тази цел, но се чудя от подобно нещо може ли да се изкарат някакви парички, ако имам да речем 1000 посещения дневно? Афилиейт мисля, че не може да се използва, тъй като нищо духовно не мога да продавам. :mrgreen: Може би платена реклама на други сайтове след като се развие малко? Или пък някаква е-книга? Дизайна й мога да го направя само трябва и нея да измисля. :lol: Някакви съвети? :)

Сега се досетих също да попитам - хостинга ми е към СуперхостингБг и с плана, който закупих мога да регистрирам до 150 домейна на него, но дали е подходящ за англ. сайт или ще трябва да закупя хостинг от Хостгатор, Коолице и т.н.?

Откакто започнах да ползвам услугите на Hostgator, за нищо на света не ми се ще да се връщам на български хостинг. По-лесно е да си купиш хостинг/домейн/ или да разрешиш някакъв проблем от другия край на планетата само с няколко клика, докато в БГ общо взето само събираш ядове. Съпортта е денонощен и мега отзивчив дори и за идиотски въпроси :) Решаваш си проблема до 3-4 мин след възникването му, ако изобщо има такъв, веднага след LiveChat-a. Гъвкави са, никога не ми падал сайт. Веднъж бях забравил да платя единия от хостингите си, който не ми е приоритетен и се сетих за него след 3 месеца. Платих, чрез Paypal и сайта отново се появи непокътнат, за по-малко от час, а аз си мислех, че най-вероятно са го делнали вече и хостинг акаунта и сайта.
 

Горе