Нужда от съвет за реклама тип "графити"!

От: Нужда от съвет за реклама тип "графити"!

Беше преди време и ми е трудно да си спомня подробности. Освен това беше за културно събитие, на което общината беше съорганизатор, и въпреки това имах проблем с връзването на транспарантите, докато просто не престраших и не ги вързах без питане и уведомления. За късмет, може би поради характера на събитието, никой не се оплака. Що се отнася до размера - обикновено е около 0,7 до към един метър. Ширината зависи от ширината на улицата на която ще го връзваш, ако става дума за широка улица, няма смисъл да го правиш примерно 5 метра. А за ефекта - зависи от много неща - като почнеш от това колко ясно, четливо и разбираемо изглежда, минеш през стоката, продукта или събитието, което рекламираш, естественото съсредоточаване на твоите потенциални клиенти точно там и свършиш с платежоспособността на същите тези потенциални клиенти към момента. Пълнили сме магазин с клиенти, които обаче гледаха, без да купуват. Да каже някой - успешна ли е била рекламата или не:)
 
От: Нужда от съвет за реклама тип "графити"!

У мария уж ги бяха глобили.. Поне така казаха журналистите преди години...
 
От: Нужда от съвет за реклама тип "графити"!

Вчера на една сграда на "Раковски" видях точно такъв "графит" - uzakoni.com, сетих се за нашия разговор и как ме порицахте, и ми стане тъжно и смешно, че фирма, която предлага да "узакони бизнеса ни" се рекламира по този начин.
 
От: Нужда от съвет за реклама тип "графити"!

По-смешното е че тези смешници в общината не съдят и събират от съответните фирми пари и да го обявяват публично по ТВ-то, за да знаят други такива мераклии за "евтина" реклама, че не сме в Бейрут да си правят каквото искат...
 
От: Нужда от съвет за реклама тип "графити"!

Приятел праскай си шаблончета на спокойствие най много ако те хванат за хулиганство да те голбят :) Иначе фатката става със шаблон и спрей за графити пусни една обява във форума на тоя сайт graffart.eu сто процента ще има навити за някви къси пари да шарят из центъра :)
 
От: Нужда от съвет за реклама тип "графити"!

Тея с тегличите са навсякъде! Обикалям из цяла България и само из най-затънтените пътища в Родопите не съм виждал. Не знам какви глоби са отнесли, но лепят и нови ;)
 

Горе