Някой влизал ли е скоро във vbox7?

traiki

Well-Known Member
Сигурно от няколко години не бях влизал, но от някогашния готин сайт не е останало нищо. Станало е видео клюкарник и място за "инфлуенсъри", а да не говорим колко бавно зарежда..
 
Не бях влизал и аз от години :D
Първото видео, което ми излиза е "Ариел от Перник: Ивана Янева обича парите, гърдите и мъжете с големи пениси" :p
Ще пробвам след някоя друга година пак.
 
откакто Нова броудкастинг груп купиха Нетинфо и го направиха корпоративен сайт където качват видеата от групата на Нова , нещата станаха супер зле.
 
Според мен е обратното. Оня ден на шезлонга до нас имаше семейство, което беше някъде от центрлна българия, съдейки по начина на говорене. Дъщерята обясняваше на някаква жена, как била на концерт на Азис и плакала три пъти, защото било невероятно емоционално. Vbox си е перфектен сайт за такива, а те са си доста.
 
Да оставим музикалните предпочитания настрани, то само като видиш заглавията и за какви личности се правят клипове и се чудиш какво се е случило с този сайт през последните 10 години..
 
Да оставим музикалните предпочитания настрани, то само като видиш заглавията и за какви личности се правят клипове и се чудиш какво се е случило с този сайт през последните 10 години..
тази държава*
 
аз в сайта на вбокс не съм влизал от години не помня от кога.. обаче в някакви други сайтове новинарски или други се споделят клипове от вбокс7 и друго такова чудо не съм виждал .. 1 реклама минаваш 2 реклама минаваш 3 реклама минаваш хайде от начало х3.. направо съм отвратен от рекламите им.. навсякъде може да пропуснеш реклами, но не и при тях.. и напрао след това не ми се гледа видеото което ще ми е интересно от новината.. затова вече ги пропускам..
 
Не е изненадващо - всичкото видео онлайн видео съдържание на бг е насочено на 90% към деца, 12-15-годишни. Като се почне от Мъци, Емил Конрад, клашъри млашъри... Наистина е пълна помия и аз влязох преди няколко дена за първи път от години. Някаква кръстоска между Nickelodeon и списание Блясък е вмомента.
 
Не, не съм влизал от много време. Чакай да видя какво ново там.....Тяло за грях: Алекса показа секси извивки, татуира врата си

Хахаха, пропадение.... :) Този сайт винаги е драпал милия, и мисля, че в към края си, но да не бъдем скептични.... :)
 

Горе