madgooglebot
Well-Known Member
Запецнах яката
Не знам поради каква причина, но на едикойси хост успявам да пусна само клипчета с разширение .ogv (някакъв "всеизвестен" ogg формат). Опитах какво ли не..., но mp4 и други подобни въобще не мога да пусна. Рових където може да се рови (споделен хостинг), слагах позволения за всички формати в хтаксеса и какви ли не галимации, но тръгва единствено тоя ogv
В тази връзка пък запецнах и на конвертора... Повечето известни безплатни конвертора не поддържат тва чудо. Намерих един уеко платен, който уж шеше да поддържа..ама УЖ - седи мисли и забива. Намерих един онлайн който бачка перфектно и бързо, обаче не искам да си ъпвам клипчетата някъде си. На линукс уж щяло да бъде бързо и лесно, две-три команди..ама не ми се изсталира само за единят тест.
Ако сте се срещали с такъв проблем значи знаете за кво иде реч.
Ще се радвам някой да ме светне от къде да си взема за малко един работещ конвертор
щото за другото - плейването на други формати ми се вижда мишън импосибъл 6 

В тази връзка пък запецнах и на конвертора... Повечето известни безплатни конвертора не поддържат тва чудо. Намерих един уеко платен, който уж шеше да поддържа..ама УЖ - седи мисли и забива. Намерих един онлайн който бачка перфектно и бързо, обаче не искам да си ъпвам клипчетата някъде си. На линукс уж щяло да бъде бързо и лесно, две-три команди..ама не ми се изсталира само за единят тест.
Ако сте се срещали с такъв проблем значи знаете за кво иде реч.
Ще се радвам някой да ме светне от къде да си взема за малко един работещ конвертор