Някой има ли интерес от такава услуга?

TheStarOfTheWeb

New Member
Разработих си една системка за набавяне на мейл списъци по зададени ключови думи. Например, ако някой търси имейл адреси на фирми в сферата на оптиката, мога да намеря доста мейли по думите очила,оптики и т.н. Всичко зависи от нишата - в някои могат да се намерят десетхи хиляди мейли, в други може да са стотици.

Системата ми е полуавтоматизирана - т.е. трябва си човешка намеса докато се намерят мейлите. Търси се само в съществуващи сайтове и това означава че много голям процент от мейлите са реални и съществуващи.

Още не съм завършил напълно системата,направих си я за лични цели,но ако има интерес да ми поръчвате мейл списъци и аз да ви ги намирам срещу дадена сума,ще я довърша и ще я ползвам,затова искам първо мнението ви.

Да ви го опиша по-просто - да кажем че искате мейл списък с фирми за автомобили: Намирам ви например 5000 мейла и ви ги давам срещу определена сума.Пак казвам, че качеството на мейлите е доста добро и няма нищо общо с разни готови списъци,от които почти нищо не е актуално,а и тук говорим за доста добро таргетиране.В списъка може и да попадне някой мейл,който не е в нишата,но като цяло се получава доста добре.
 
От: Някой има ли интерес от такава услуга?

това е за чуждия пазар, нали?
има хляб в идеята - трябва да направиш сайт в който да представяш услугата и може да се получи :)
 
От: Някой има ли интерес от такава услуга?

Мисля, че интерес има. Идеята е хубава, но както каза nortrant мисли за сайт, който да хваща окото на потенциалните клиенти ;)
 

Горе