Някой има ли мнения за Auto-Pilot content генериране и публикуване?

Blinky

Owner
Докато си скролвам често излизат услуги обвързани силно с AI, каквото се сетите вече има с AI. :)

Но тук, в тази тема, искам да попитам някой позволява ли си да пълни сайт си автоматично, като само има ангажимента да си подбере ключови думи и кога да се публикува даденото съдържание автоматично. Попаднах на ей тези сайтове:

outrank.so
grandranker.com

Да, напълно супер изглежда всичко, но възникват някакви въпроси, които грам не са за пренебрегване. А именно:

1. Личи ли си, че е AI или някак са успели с добър prompt да го направят по-човешко изглеждащо съдържание?
2. Успява ли да избере достатъчно релевантна и не толкова ползвана в нета (а може би генерират такава) картинка / картинки към въпросната статия или друг тип съдържание?
3. Оправдава ли вложените пари на месечна база това генерирано и публикувано съдържание в сайтовете ви.
4. Или ли някой лидер в областта, който е напълно неразпознаваем от ботовете, че е AI?

И случайно някой, ако ползва, и смята, че това, което е намерил е добро, нека го сподели с нас.

И като стана дума за машини и автоматизация, гледам, че вече и линк билдинга не отстъпва на пазарните трендове да се внедрява все повече AI.

presswhizz.com

Въпросите ми са с цел да развием тема, която да се абстрахира от предната ми днес:

И да поразискваме. Знам, че някои от вас ползват, други имат кофти опит, а трети се справят доста добре и виждат смисъл.

П.П: Моля, SEO и маркетинг агенциите да не четат. :D :D :D

Горе