Някой има ли опит с Axill.com?

AdSenser

Member
Днес ми одобриха един български сайт за "пари срещу импресии" програмата на Axill.com. Учудващо е, че има и БГ реклами, но не там е въпросът. Чудя се, вътре в платформата за "управление", можеш да дадеш само данни за плащане чрез чек, а при регистрация поисках PayPal. Как ли последно ще ми платят, ако се стигне до това? Въпреки обещанията за "ежеседмично плащане", някой има ли опит дали това действително е така? И още нещо.. чудя се, трябва ли да регистрирам нов акаунт, ако искам да ползвам платформата и на друг сайт? Не видях отнякъде да може да се добавят нови сайтове. И последно :) : Някой имал ли е проблем при ползването на Axill с Google adsense? Аз настроих в Axill да не се показват pop-ups & pop-downs, така че не би трябвало да има проблем? Или?*:) Предварително благодаря за отговорите!

P.S. Няма смисъл да отговаряте (май). Доста са ниски приходите... махнах ги.
 
Последно редактирано:
От: Някой има ли опит с Axill.com?

щом е бг ... ясна е работата ще те баннат преди да направиш минимума :lol:
 
От: Някой има ли опит с Axill.com?

Аз ги ползвах за английски сайтове, но не струва, понеже те са нагли копелета и отварят и popup-и и други мизерии. След като минах лимита за плащане пък не ми пратиха парите. Аз им ползвам и трите сайта -- Axill.com Axill.co.uk и Axill.in -- и от трите само единя ми плати --- от другите още чакам парите.

Не прави моята грешка, зарежи ги.
 
От: Някой има ли опит с Axill.com?

Ами да, аз май ги баннах преди те да ме баннат*:lol: Освен това показват гадни реклами тип "вие сте 10 000 посетител", което в края на краищата ще откаже малко по малко посетителите да кликат въобще*:( Иначе има опция да преглеждаш какво са ти показвали по сайта, и ако има pop-up, да го блокираш. Ама... нещо не вдъхват доверие (и за 4 клика май получих 2 цента, доколкото разбрах) и вече реших да се примиря, че за български сайтове стават само Google и EasyTrader, няма повече да търся.
 

Горе