Някой ползвал ли е Site Promote Pro?

bad_boy

Member
Здравейте, вчера попаднах на една програмка която ми се стори доста интересна, в смисъл програмката е безплатна и обещава регистриране в много търсачки за няколко минути. Имам сайт на който има реклами на адсенсе и мисля да ползвам тази програмка за да го промотирам, но ми се струва, че има някаква уловка в тая цялата работа и затова искам да чуя и вашето мнение. Програмата се казва "Site Promote Pro".
 
Да аз съм запознат с тази програм, може да я ползваш.
Но аз съм лично от известно време насам те събмитвам по търсачки, не ми се занимава:) А и другото което е по-добре сайта ти ба бъде намерен натурално - а именно създаваш си сайта и трупаш линкове към него - така процесат е по-натирален и спестяваш време. С няколко линка с добър PR, ти е гарантиряно намирането от бота, той си пулзи из мрежата и попада на сайта ти съвсем произволно от линкове към него. :wink:
 
Той сайта ми е намерен от бота, но нямам посетители на сайта тоест имам но са много малко, трябват ми посетители който да ми разглеждат сайта и да цъкат върху рекламите :) Ако ползвам тази програмка дали ще имам някакъв успех?
 
Еми щом е индексиран на практика тази програма не ти трябва, тъй като е за търсачки. За директории може и да помогне, някоя програма. Еми засили си тези линкове от директории, артикъл директории, линк партьори, подписи от форуми...и т.н. С това може и да покачиш сайта си на добри позиции в търсачките. Направи си блог по темата и го направи сателитен за сайта ти. Постове от блогове с линк към сайта ти в контента, също може да ти помогне.
 

Горе