Някой работещ с еконт с пощенски паричен превод може ли да ми помогне

Цяло чудо е, че олигофрен като тебе се е задържал толкова дълго тука. Още по чудно е, че си правиш изводи за хората по 2-3 поста, явно си доста просто момче, извинявай предприемач трябваше да напиша.

Наистина е чудо, че все още си правя труда да пиша тук.
Преди пристигането на пъпчасали примати, задаващи мега-тъпите си въпрос и пускащи теми стил "кой ми сра в гащите" тук имаше много стойностни хора, които не просто имаха опит, но и желание да го споделят. Сега са в пъти по-малко, и още по-рядко пишат. Не, че няма какво да кажат, просто като идеш в зоопарк може да дадеш бонбони на маймуните. Няма какво друго да правиш...
Сега, поредни ми бизнесмене, ако си написал домашните и си 2ра смяна, пусни си Гала да ти обясни как да се изходиш правилно. Чукни едно кафе "преди часовете" с аверите и вазирай.
Ако си от "големите" и вече сте 1ва смяна 2ри срок - няма проблем! И довечера може да дойдеш да разкажеш за контролното...
 
Абе, паляк! Аз сега те видях, бе душицо проста!
Имаш смелостта да ме наричаш олигофрен? Ти, дето не можеш да се справиш с писането на товарителница ли? И ти се налага тема да пуснеш?
Ти май наистина си сбъркал форума!
 

Горе