Някой рекламирал ли е в Свежо?

manqga

Member
Рекламирали ли сте в свежо на какви позиции са били рекламите ви доволни ли сте ?
 
От: Някой рекламирал ли е в Свежо?

Не съм рекламирал, но ми е интересно какво би си заслужавало да се рекламира там :) Може би нещо, което няма нужда от особено таргетиране, но то пък в такъв случай няма смисъл да е точно в Свежо, тъй като рекламата там е скъпа, в сравнение със Замунда, например.
 
В какъв смисъл. Като CMP реклама ли или шеринг на линкове? За какъв тип реклама имаш предвид там? Това е за брандинг на нещо масово в ежедневието на човек. Както и големите компании с големи рекламни бюджети и никаква идея къде да рекламират. Рекламата там е скъпа, защото е структурирана на като реклама върху медия - сайт с информация и тръст. Колко е така, е отделен въпрос, но на това са базирани цените.

Ако имаш точно изградена стратегия или план, ще се радвам да ни го споменеш, за да преценим и ефективността, която може да очакваш. Ако просто ще пускаш реклама, без да има някаква ясна идея, то не очаквай нещо грандиозно. ;) Ако трябва да бъда честен и реално не съм далеч от истината, този сайт влиза не като приоритетен в повечето рекламни кампании, независимо за какви фирми брандове се прави. Просто влиза, като "сайт допълнение" в общата схема. При положение, че е така - добре си се ориентирал, но ако ти е основен, мисля, че може да подбереш нещо по-добро. Разчитай на него, като допълнение. ;) Това е мое мнение и по никакъв начин не бих ангажирал никой с него. Като цяло, ако аз изготвях някоя кампания, той нямаше да влезе туко-тъй, без да имам обосновка пред клиента защо и него съм го селектирал. ;)
 
От: Някой рекламирал ли е в Свежо?

По принцип търся най-вече голям брой посетители на рекламата не е важен таргета.Ако можете някой друг сайт да ми предложите пак много посещаван със сравнително приемливи цени ще съм благодарен.Blinky имаш реп от мен защото винаги си подробен в отговорите по мойте теми :)
 
От: Някой рекламирал ли е в Свежо?

Свежото си стана ферма за линкове и аз не бих инвестирал в реклама там.

Пусни си тема в пазара, че търсиш банер реклама в твоята си ниша, анализирай трафика, спрямо исканата цена и си направи изводите, дали ти е изгодно.
 
Направи си добре проучване кои са ти потенциалните клиенти, какъв трафик би работел за теб и си селектирай добре ресурсите. Не разчитай на "всякакъв" трафика, защото това го правят големите компании и хората без никаква идея какво реално означава маркетинг.

Винаги може да разчиташ на такива отговори. За мен е удоволствие да "пръскам" знания или поне каквото мога. :)
 

Горе