Някой с проблеми при Facebook групите?

Blinky

Owner
Здравейте на всички социални маниаци и инфлуенсъри без граница. Да попитам наскоро да сте забелязвали излизането на разбъркани постове във Facebook групите си? Питам, защото го забелязах, и днес попаднах и на други във Facebook със същия проблем. Оправя се с sort by и най-нови, ама каква логика има бъгнатата подредба, още не ми е ясно - да не са вкарали някакво AI - най-коментирани или най-посещавани....което пак не ми изглежда да така. Но имайки предвид чат ботовете и това може да не им работи както трябва.

Честно казано не съм голям фен на тази социална мрежа, но определено има някаква тенденция от има няма 2 години всеки ден нещо да не е наред с тях, и техните продукти. Например на мен често в месинджъра като препращам най-вече снимки ми седят 3-4 настоящи контакта, с които съм си чатил наскоро и след това един лист с произволни такива, явно на друг принцип - кой е онлайн или нещо подобно.
 
Временен проблем от ФБ е. Ако вече не е оправено, ще бъде съвсем скоро.
Май не навсякъде. При мен май се пооправи, преди няколко дни имаше някакви несъответствия с постовете като последователност на публикуването им на база най-нови.
 

Горе