Няма по-загубен форум от predpriemach.com

Статус
Not open for further replies.
От: От: От: Няма по-загубен форум от predpriemach.com

Чиба, макак

Така, значи на въпрос дали си платен или фрееланс ми даваш това ... Интересно, дай да включим пак логиката.
Каруцарското поведение не е прието за всички на свободна практика защото те са в силна конкуренция и няма нищо сигурно. Сигурността масата е свързва с работното място. Благодаря все пак, че индиректно ми отговори, че си платено тролче, проповядващо величие на онази сбирщина от етноси наречена РФ.
 
От: Няма по-загубен форум от predpriemach.com

Е все си мислих, че ще имаш някаква аргументация, но щом нямаш и дълбаеш дъното така да е повтаряй си я тази мантра колкото искаш - само да не удари после дъното заел ембрионална форма и циврещ мантрата. Кажи ти вдигнат малко надницата или поне ти вържат надницата не в рубли - нали си финансист измисли, кое ще е това което най-малко ще девалвира и си сложи надбавка за тежката ти работна среда .... А и мужик да не си забравиш мантрата!
 
От: Няма по-загубен форум от predpriemach.com

Блинки или Куула, който е на линия - замислете се над тролското каруцарско жлъчно поведение преди да почнете да регулирате неща, които няма смисъл да се регулират, след като пак ще им тролове.
Не го съдете строго Страната, просто мужика си избива крепостничиският комплекс.
 
От: От: Няма по-загубен форум от predpriemach.com

Не съдете строго макака, толкова си може

Що си мислих, че вместо да копираш чуждото и повтарящ като латерна едно и също можеше да напънеш мозъчните си гънки...

Чудно преди беше и по сдържан и по аргументиран, сега си едно някво бледо копие на това което беше, но пък за сметка на това комепнсираш чрез избиване на комплекси. Аз добре ти казах, че ментето водка не е добре, но кой да слуша....

ПП Интересна контестация, викаш по същият начин - явно имаш още житейски живот да натрупаш да разбереш, че има и други форми на изказ освен жлъчен каруцарски стил. Чудно ми е как може си такъв двуличник, след като в тази обиди първо ти всички пишещи във форумът?
 
Статус
Not open for further replies.

Горе