Няма по-прост народ от българския

От: Няма по-прост народ от българския

Еми чи как няма да ги мамят тия англичани, то по тъп народ от тях няма.
По филмите им само факю факю, мадафакър, санафабийч, деба и шибаните галфони деба.
Младите англичани, като дойдат на морето са напиват от две бири изядат по един як бой и са връщат на острова кат мастии, пък дъртите никви пари не пръскат само олинклузив.
А пък за тез измами с имоти, в повечето случаи има замесени и англичани. Преди няколко месеца гледах по телевизията за някакъв холандец намамил сумати англичани.
Ше ми инвестират в България, да ги лъжат мамка им мръсна.
 
От: Няма по-прост народ от българския

............
 
Последно редактирано:
От: Няма по-прост народ от българския

Брех, това да виниш за провалите си в живота в купом цели народ, не е на добре
 
От: Няма по-прост народ от българския

Не знам. Българина като го питаш за турците, вика "мързи ги и само шмекерлъци и пазарлъци", като го питаш за гърка вика "много лъжат и са прости", като го питаш за албанците вика " мръсни измамници и обирджии", а най-странното е че съм имам контакти и с турци, и с албанци, и с гърци и с други мога да кажа, че по-голям шанаджия и простак от българина няма, което красноречиво говори за стойността на нашия народ. Някои говорят за гърците били глупави и си фалирали държавата. Да ама от 30 години си живеят живот и когато не им харесва нещо излизат на улицата и градят политиката на страната със сила. Друг е въпроса, че вече са пази боже, но всъщност пак са по-добре от нас, щом хранят нашите гастарбайтери и техните семейства в България. А ние големите мастити, големите поборници, сме се сгушили като мишки и ни чукат навред и насред без да издадем звук. Отделно, че по-големи измамници от нас няма. Жалко е, но факт, поне в моя житейски път съм се убедил, че за да вярваш на българин, трябва да си уцелил адския късмет, понеже не може да разчиташ дори и на близки роднини...
Що, бре? Ти да не живееш в някоя друга държава или може би в район където не живеят българи? Друг вариант не виждам, тъй като иначе би се разболял тотално от параноя дебнейки кой от всичките тези "зли" българи ще те измами.
Комична държава сме си, но живея в нея и мисля, че е умерено добре положението тук. Западните икономики (включително и гръцката, която не е на запад) да му мислят. Те има какво да губят. Ние си караме в криза от много време и надали ще ни впечатлят с поредната изфабрикувана криза.
 

Горе