Няма такава държава ще поведе народа.

dalasweb

Well-Known Member
Излезе на политическата сцена следващия победител
и всенароден радетел, който историята ще пренапише,
всичките крадливи политици в затвора да прати.
Приветствайте новия освободител!!!

Ще гласувам за Няма такава държава , а ти?
 
Последно редактирано:
Търпи народът наш, той има петстотин годишен стаж


partia.jpg
 
Последно редактирано:
Видяхме го Слави срещу БОЙКО какво направи , така ще е и в парламента.. най-много да си направят една коалиция и толкоз и после един министър и до там.. Ще открадне гласовете на патриотите най-много.. ГЕРБ И БСП не може да ги барне..
 
Излезе на политическата сцена следващия победител
и всенароден радетел, който историята ще пренапише,
всичките крадливи политици в затвора да прати.
Приветствайте новия освободител!!!

Ще гласувам за Няма такава държава , а ти?
НЕ! :) не предлага нищо
 
Славчо е политически проект на друга голяма партия, те отдавана ги готвят за властта, но време трябваше да насъберат кураж и да се изкарат големите родолюбци, сега им натиснаха бутона и няма как трябва да се задействат.
Следващия политически проект ще са Иван и Андрей ХаХаХа и те с риалитито Фермата дават такива индикации...поне с посланията които се опитват да прокарат, не мисля, че им дреме толкова за България и Българщината.

Никой не може да се задържи без връзки или политически протекции толкова дълго на екран колкото Славчо в нашата скъпа родина, единствено Гала го бие мисля с няколко години на екран отгоре:)

Абе пълен цирк :)
 
Ако някой аргументирано ми посочи по-жалка нация от нас, ще му дам 10 $ в paypal.

На нефинансирани анти-правителствени протести се събираме максимум 1500 човека, а само "столицата" е поне 1 милион, тоест не могат да се съберат 100к (1/10), за да свърши безкрайният агоничен бг филм.
 
Ако някой аргументирано ми посочи по-жалка нация от нас, ще му дам 10 $ в paypal.

На нефинансирани анти-правителствени протести се събираме максимум 1500 човека, а само "столицата" е поне 1 милион, тоест не могат да се съберат 100к (1/10), за да свърши безкрайният агоничен бг филм.
Точно така, а в други европейски страни и дори да не са европейски.. при 500 000 живеещи в някъв град се събират 1 000 000 души..
 
Ако някой аргументирано ми посочи по-жалка нация от нас, ще му дам 10 $ в paypal.

На нефинансирани анти-правителствени протести се събираме максимум 1500 човека, а само "столицата" е поне 1 милион, тоест не могат да се съберат 100к (1/10), за да свърши безкрайният агоничен бг филм.

Как си представяш един позитивен сценарий след този огромен протест? Да речем, че се съберат 100 000 будни граждани - какво правят? И след това какво се случва?

Мисля, че политиците са една много хубава средностатистическа извадка от народа. Не мисля, че ако просто смениш 240 човека, на тяхно място ще отидат някакви страхотни и мъдри лидери, които ще извадят България от калта. Това по-скоро прилича на сценарий за евтин филм.

Ако ще има промяна, тя трябва да тръгне от масата, която да започне да си решава сама проблемите, не отгоре.
Чакаш ли някой да те оправи, все ще си "оправен" :)
 
sky.jpg

"трябва да тръгне от масата"
За да поведеш някаква цивилизационна промяна, трябва да имаш настоящо самочувстие и сила - май, може и да греша. Както и да е. Никой не говори за Христови промени, а за шиб*ни примитивни и битови промени.

"И след това какво се случва? "
Ами, случва се, че агентурно зависимите орки, заради страха си, ще спрат да взимат умишлено пагубни решения. Преброи на ръката си всички неща отдадени под натиск и жалки комисиони ! Концесии, проекти, заводи. Неща, които чрез един нормален контрол, могат да предоставят поне поносим битов стандарт за цялата страна. И, тук не става въпрос за някакви гениални решения, 2+2 = 4. Катар има средно IQ 78, но продават петрол.

"Ако ще има промяна, тя трябва да тръгне от масата, която да започне да си решава сама проблемите, не отгоре. "
На семейната маса има бебета, малки деца, тийнове, young adult, adult и old. Ако последните 3 не могат да нахранят децата си поне с парче хляб, значи са боклуци и негодни.

-----
Не мога да повярвам, че това недостойно плешиво изчадие, който буди отвръщение и присмех, е вече почти 10 години в топа на властта. Отвратително :eek:
zx860y484_2515494.jpg
 
Последно редактирано:
Ами, случва се, че агентурно зависимите орки, заради страха си, ще спрат да взимат умишлено пагубни решения.

Страх от кого? От народа, който го бият полицаите по протестите ли? (между другото, тези полицаи също са част от народа)
От всичките се заканващи хора по форумите още не съм видял някой да стреля по депутати с калашник, че да ги "уплаши".

Как да тръгне от масата ли? Начинът е всеки да помага максимално на общността, в която е (близки, приятели, роднини, съграждани). Не всеки способен да бяга от "кочината" и да се надява някой да махне с пръчката и всичко да се оправи, а той да се върне после.
Когато има постоянство и усилия в правилната посока, има и позитивна промяна. Просто масовата нагласа е по-друга.

За жалост, не сме достатъчно зле. Масата е ОКЕЙ, има достатъчно пари за билетчета, цигари и рИкия, всичко е точно :)
И половината сме същите тумбаци като тиквата, как да не е на власт?
 
Само като погледнеш учредителнорто им събрание и ти става ясно - хора събрани незнайно от къде, просто да има, с ясен инструктаж който да спазват чинно - "нито дума пред медиите", абе хора дръжте се естествено, какво мълчите като дебили.

Да медиите са платени в БГ, но дръжте се естествено като ви питат, а да мълчите все едно ви гонят от бившите господари на ефира е все едно сте виновновни за нещо, пълен дебилизъм, не прилича ми на комунизъм:):):), така се гласуваше под строй едно време в народното събрание.

Абе кажете просто "не коментирам", да мълчите всички така означава само едно - издадена заповед, а какво може да се очаква от такива овчедушни бъдещи членове или просто платена масовка..

Пак ни правят на балами, при това с некадърно съшит сценарии.
 
Като чуя или видя думата "маса" в някой форум или във фейсбук и в главата ми изплува един българин по потник, въоръжен с дистанционното на масата и отпийващ от малката чашка спортна течност в комбинация със салата или туршия, зависи от сезона, който недоволства от държавата и всичко в нея.

Никой нищо не прави, факт е, българите сме така, само на приказки сме силни.

А навънка в другите държави мислите, че е много хубаво ли ? Аз съм бил, ами не е. Там живота е по-зле, по-скъп от България и си на чуждо място. Всичко дето го гледате по филмите и ви го разправят други хора не е така, лъжат ви. Там само се бачка, няма ракии, няма салати, за всичко се плаща, услугите са скъпи, в ресторанта е скъпо, няма кръчми, няма дискотеки, защото си на работа нон стоп иначе затъваш, а си отишъл да изкараш някой лев.

Питам ви не е ли по-добре да натискате тука и наистина нещо да се промени доколкото може вместо да ревете и недоволствсте. Никой няма да ви обърне внимание и да се съдерете от недоволство.

Но който има желание, намира и начин да живее добре и в България. Но затова е и хубаво от време на време да се излиза навън, да си сверяваш часовника и да си направиш сметката къде на теб ти е по-добре - да живееш по калъп някъде в чужбина или да живееш там, където ти е родното място горд, че си успял да го направиш.
 
Там живота е по-зле, по-скъп от България и си на чуждо място.

Лъжеш се, не съм съгласен, но и не знам къде си бил и не мога да те съдя. Един доста прост пример - млякото и яйцата в България са едни от най-скъпите в отношение със заплатата.. Това е на европейско ниво, мисля..

Там само се бачка, няма ракии, няма салати, за всичко се плаща, услугите са скъпи, в ресторанта е скъпо, няма кръчми, няма дискотеки, защото си на работа нон стоп иначе затъваш, а си отишъл да изкараш някой лев.

Социалния живот е устроен по друг начин, това, че българина е свикнал да се наплюска с ракия и салати след работа е друго...

Но който има желание, намира и начин да живее добре и в България.

който има желание, намира и начин може да се приложи за всичко :) на теория лесно, статистически погледнато - не е лесно.
 
Слави е поредният от група политически диверсанти като Яне Янев например, целта е да обират част от вота и да тушират напрежението, поредната подлога на комунягите от ГЕРБ
 
Някой от старите помнят че бях върл фен на герб линк от форума.
Ех какви времена. С кеф чаках Боико да свали тройната и го направи.Искахме промяна.
И се почна едно строене на магистрали, режеже и господстваше. хората му ръкопляскаха.
Народа му вярваше и БОЙ и КО мпания приеха член 417 за Частния съдебен изпълнител, който закон само с един изпълнителен лист ти продаваше и запорираше имуществото ти и след продажбата иди да доказваш,че си невинен. МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА! И
хората започнаха да се изнасят назапад, за да дадат възможност на децата си да живеят демократично.
А сега всички партии реват че Слави е създал партия.
Време е да дойде някой да създаде заводи, фабрики и да създаде работни места , но дали народът вече ще се върне в България.
Замисли се:
Защо победи Бойко на първите избори?
.Защото хората искаха смяна на тройната ламя.
На вторите избори защо спечели, ами нямаше за кого да се гласува и пак той спечели

Сега е ред на Славчо да победи и вярвам че ще го направи.На народа му омръзна да го лъжат и мамят резултатите особено за референдума


БОЙКО
- БОЙ от КО мпанията му

Славчо - Слава и Чест
 

Горе