Обмяна на трафик

Emi4a

Active Member
Здравейте,
Намерих 7 сайта с които можете да генерирате точки като автосърфирате/преглеждате сайтове и след това с тези точки да пращате трафик към определен сайт. Не знам дали това е точния раздел, ако не е моля да бъде преместена темата. Ето ги и следните сайтове за обмяна на трафик:

1. RedSurf - със реф.линк / без реф.линк

Сайта е руски като предоставя програма, която автоматично генерира точки и с тези точки можете да рекламирате ваши сайтове. Аз минимизирам програмата и горе долу ми генерира по 1000 точки на ден. На всеки 1000 сайта дават 300 точки бонус също.

На всеки 30 секунди генерира 0.5 точки, а за да рекламирате ваш сайт за 30 секунди се плаща 1,2 точки. Програмата на мен ми гълта около 700мб рам памет. Сайтовете веднага се одобряват и веднага може да пращате трафик към тях. Може да настройвате от кои държави да е трафика или да слагате в черния списък даден сайт, да не го виждате повече.

2. Hit4Hit - със реф. линк / без реф.линк

Може би доста хора знаят този сайт. Може да се генерират автоматично точки, може и ръчно. Battle Pages дава най-много точки. Генерират се точки само от браузъра. Този сайт също дава дневен бонус. Сайтовете се одобряват за няколко часа.

3. HitLeap - със реф.линк / без реф.линк

Отново със софтуер се генерират точки. С всяко едно гледане на сайт получавате 1 точка, с нея можете да рекламирате 1 преглед на ваш сайт. Програмата на мен ми гълта около 600мб рам памет. Сайтовете се одобряват ръчно за няколко часа.

4. BigHits4U - със реф.линк / без реф.линк

Отново със софтуер се генерират точки. Генерира се около 8 точки за 10 секунди, може и повече в зависимост от колко време се преглежда сайта. Програмата гълта около 800мб рам.

5. Klixion - със реф.линк / без реф.линк

Точки се генерират във браузъра. Дават бонус 5000 точки след като прегледате 1000 сайта.

6. 10KHits - със реф.линк / без реф.линк

Може да се генерират точки във браузъра или чрез програма. За 10 секунди генерирате 0.8 точки, а за да рекламирате сайт за 10 секунди плащате 1 точка. Програмата гълта около 600мб рам.

7. Otohits - със реф.линк / без реф.линк

Точки се генерират отново чрез програма. За всяко гледане на сайт ще получавате 10 секунди, с които можете да рекламирате ваш сайт за същия период от време.

Аз лично ползвам този вид трафик към този сайт - Supload

Генерирам приходи при всяко гледане (от различно ип на всеки 24 часа) на моя качена картинка. Плащат с биткойн, етериум и лайткоин. Минимума е 1$ като плащането с лайткоин таксата е най-малка (около 0,01$). Сайта е много известен и засега съм получил две плащания.

Трафика го ползвам също за Youtube клипчета и трафик към мои сайтове за увеличаване на Alexa rank.

Ако знаете още сайтове давайте ги! Надявам се да съм помогнал на някой!
 
Последно редактирано:
Преди съм използвал Hitleap. Дори имаше хора, които продаваха готови акаунти - за смешни пари, т.е. няма нужда да ти се върти някоя програма, та да си пуснеш линковете и ти.
 
За Alexa ще имаш успех, но може да имаш проблем с рекламодателите заради вида трафик. Колкото до други такива едно търсене в гугъл на autosurf sites е достатъчно. Hitleap в няма да ти е излишен.
 

Горе