Общи условия за интернет магазин

maximal

New Member
Здравейте,

Интересува ме дали някъде има готови общи условия за онлайн магазин и по-точно за онлайн магазин за дрехи.
Законовите разпоредби съм ги чел, но ми липсва дар слово за да мога да си ги напиша сам аз, а като знам адвокатите колко са компетентни по-скоро да си дам парите на вятъра, а пък ми се струва твърде грубо да си ги копирам от някой чужд сайт.
 
От: Общи условия за интернет магазин

То дар слово не ти трябва - законово са установени рамките на текста. Най-добре се свържи с някой сайт за разрешение, вземи текста, преработи го, и цитирай източника с линк към главния му сайт - така няма да има много недоволни.
 
На мен адвокатите ми ги пишат за сума в порядъка на 50 - 100лв. Отиваш, обясняваш му всичко в детайли, даваш му два текста изтеглени от друг магазини, за да види баш за какво става въпрос и това е. Пишат ги долу/горе сносно и досега не съм имал проблеми.
 
От: Общи условия за интернет магазин

Можеш да си направиш онлайн магазин с система на PrestaShop безплатно, а ако неразбираш от PHP SQL мога да помогна срещу някой лев :)
 
От: Общи условия за интернет магазин

wladybg Наспами 1000 стари теми, за да ни покажеш, че разбираш от PrestaShop? Ти изобщо преди да спамиш видя ли за какво е темата?
 
От: Общи условия за интернет магазин

@Fozzy е прав! И аз се въртях суках.. и накрая дадох 40лв на юрист да ми направи текстовете и да не се занимавам.. Даже ги беше набрал в word и само ги копнах :) Чиста работа, иначе да седиш и да ги мислиш, хем ще изпуснеш нещо хем ще е грешно написано и някой би могъл да се възползва от това.

Поздрави,
 

Горе