Онлайн магазин

known13

New Member
Здравейте колеги, предстой ми стартиране на онлайн бизнес и ще ви помоля за мнения и съвети.
1) Куриери за чужбина ( западна европа ). Виждам, че има доста фирми, които предлагат фулфилмънт обслужване, доста ниски цени и
складови бази в европа. За пример давам https://eushipments.com/. Някой работил ли е с нещо подобно и ефективни ли са като цяло или са менте.
Моля ако сте работили с подобна коректна фирма да я споделите.
2) Онлайн магазин: OpenCart, Wordpress или написан код ? Тук говорим за магазин с индивидуален модерен дизайн + всички екстри.
3) Афилиейт маркетинг: Като бранд, който предлага собствен продукт би ли било ефективно да развивам афилиейт програма ?

Благодаря ви предварително.
 
Значи, засега имате само продукта, а всичко останало не Ви е ясно. Така ли?
Ако имате възможност , започнете работа в офиса на някой онлайн магазин, докато схванете повечето тънкости. Натрупайте опит и тогава , старт.
 
Да кажем, че главния проблем е как да изпращам пратките за европа. Пощите забавят пратките, а dhl са много
скъпи. Фирми като горе посочената обявяват доставка от 8-10 лв примерно до германия в срок от 3 работни дни да кажем, което
е невероятно, но никога не съм работил с такива фирми. Ако някой е работил или работи с нещо подобно да споделя.
 
Има специални групи във ФБ-регистрирай се там и питай(за куриерите де-ще ти е много полезно).Имай в предвид,че почти за всяка държава има местен силен куриер-често правя "свързан маршрут".A "фулфилмънт обслужване"-при положение,че не си стартирал дори,ми се струва глупаво дори да питаш.Въпросът ти е мнооого стар и почти безмислен,ако нямаш много силен продукт-затова по-горе са ти казали много правилно (@L.Seferinov)
 
Да кажем, че главния проблем е как да изпращам пратките за европа. Пощите забавят пратките, а dhl са много
скъпи. Фирми като горе посочената обявяват доставка от 8-10 лв примерно до германия в срок от 3 работни дни да кажем, което
е невероятно, но никога не съм работил с такива фирми. Ако някой е работил или работи с нещо подобно да споделя.
Аз работя с фирма A1 Post. От Варна са. Малко е засукано пускането. От тук до Варна с Еконт и после те ги дават на Deutsche Post. За Европа струва около 15-16 лв и пътува 4-5 дни, но винаги като цена и дни е различно. Преди бях с Б.Пощи , но са малко застреляни. Може и да ти свършат работа, зависи какъв ти е бизнеса. Аз пращам предимно златни и сребърни дрънкулки. Но да търсиш по-бързи и по-евтини... знам ли. Питаш каква платформа да ползваш. Ами използвай максимално известна. Аз харесах навремето един шаблон за Presta, но съжалявам, че не съм използвал Wordpress. По-известна е и много хора могат да ти помогнат при трудности.
 
(@L.Seferinov) благодаря за инфото братле, изглеждат супер за старт.Щом вършат работа отивам при тях.
По принцип ще продавам хранителни добавки.
 
Здравейте, @known13,

Афилиейт маркетинга също е добро решение да монетаризирате Вашите дейности в интернет. Можете да създавате интересни статии на теми, които предпочитате и да вмъквате в тях афилиейт линкове.

Нашата оферта от партньорски програми включва множество различни категории сред които можете да изберете най-подходящите за Вашия бизнес.

Поздрави,
MyLead
 
Да. Афилиейт би могло да умножи в пъти продажбите. Ако има подходяща мотивация. Но определено го мисли и това като вариант. После включваш към директории, правяш няколко статии и го анонсираш, към други афф. платформи.

Колкото до система. Може да подбереш както някоя опен сорс, така и някой да напише къстам. Вече зависи от нуждите и бюджета.
 

Горе