Онлайн чат на форума?

signboard

Active Member
Няма ли възможност да се пусне онлайн чат на форума? Това е често ползвано, и отделно потребител който е логнат, може да види какво го интересуват другите колеги,веднага да получи мнения?
 
От: Онлайн чат на форума?

То възможност има, но като цяло не е добра идея. В подобни чатове се зараждат много скандали, в самия форум се пише по-малко полезна информация и има много други вредни последици. По-добре да няма.
 
От: Онлайн чат на форума?

И според мен не е добре за самия форум, обсъжданите теми ще останат "скрити" за търсачките, а така нови поребители няма да могат да открият полезни теми :)
 
Чатовете са за фроуми за забвление не за професионални форуми (не че и тук не е фън но поне е само в офтопика ) в другите секции държим ниво :)

Цялото ноу хау споделено в чата ще замине в нищото и ще е полезно само еднократно... темите тук доста често се четат от хора които имат подобен проблем месеци и дори години по късно.... а и на никои няма да му приятно да пише по 100 пъти един и същи отговор вместо да сложи линк до него :) освен това чата ще е недостъпен и за вътрешната тръсачка за който се сети да я ползва нея като има въпрос :)

а какво имам на предвид под помощ с линк и стара тема която е полезна събрала 20 различни отговри които в чат щяха да са заминали в нищото и да не могат да се ползват повторно от никои които не бил онлайн на момента вижте От Български към американски хостинг и отговора с котио е помогнато като е сложен линк
 
Последно редактирано от модератор:

Горе