Оптимизация За Повишаване На Посетителите !!!

Blinky

Owner
Представете си да създадете вашият сайт, без да помислите за търсачките.

Но вече го правите, нали?

Не наименувате страници, които са богати на ключови думи и смесени за да карат търсачките да разпознават за какво е страницата, правилно?

Не пишете статии отностно определени теми за които търсачките биха могли да ви възнаградят, като ви поставят на топ позиции в резултата им, така ли е?

И знам че неизбирате ключови думи, базирани върху какво ресурси като WordTracker и KeyWordDiscovery ви казват, истина ли е?

Виждаш пример тук?

Има толкова много фокуси за създаване на сайт, който е приветлив за търсачките, че понякога се забравя, че докато търсачките може да доведат трафик, е все още човек който чете и поглъща съдържанието, което "живее" на саита ти.

Докато това изглежда очевидно за уеб дизайнер или уебмастър, не всички от нас владеят такова ниво на фокус, когато става дума за промени по сайтовете. Вместо да опитваме да създадеме оригинално и уникално съдържание (content), повече мисъл е отдадена на въздействието на съдържанието за търсачките.

Предаването на Съдържанието чрез RSS feeds, Podcasts, PDF's(файл формати), Articles(статии), Blogs(блогове) и Video, са всички исмислени и създадени с стратегически порядък - постави твоят Podcast върху iTunes, бъди сигурен да имате видео върху YouTube, и че Technorati знае за блога ти.

През цялото време, четателя е този, който решава дали вашият сайт е много-посещаван, запизван (bookmarking), изъснявайки нещо или се връща за да види какво ново има.

Ако задоволявате обикновенна нужда от обучителен или забавлителен тип в четателя, те ще отвръщат на вашите усилия или с водене към вашият сайт от техният или по-добре - казвайки на техни приятели за вашият сайт. Дори в мрежата се среща социална група, която е все още ключов фактор да стане вашият сайт успешен.

И така, винаги градете сайт, като имате четателя впредвит, защото те могат да ти направят състояние - машините (бота, пяака) неможе.

------------------------------------------------------------------------------------
Search Engine Optimization
 

Горе