Оптимизация За Търсачки SEO Колко Поразителни са Резултатите

Blinky

Owner
Оптимизацията за търсачки или SEO, както обикновенно се нарича, може наистина ви изуми с нейните резултати - ако е направена правилно и етично. SEO може да довене до тотална метаморфоза за успеха на сайта ви:

1. SEO повишава видимостта - наблюдавано е че с правилните SEO техники сте по видими за "сърфистите" отколкото всеки друг промоционално рекламиране.

2. Придобиване на линкове - като ранкването и видимостта на сайта ви се повишат, ще привлечете солиден брой ценни линкове, като веднъж прибавени към страницата ви, ще увеличат класирането ви и попълярността ви.

Бонус мисълта тук е че линковете ще остават с вас за дълго време, предлагайки отлично шосе за непрестанен таргетиран трафик.

3. Повишен трафик - последствие на вашият доказан ранг, сайта ви ще печели тонове таргетиран трафик. След всичко това, нали затова е SEO-то, за генериране на трафик. Ако приемем че SEO техниката е правилна, трафика генериран чрез SEO ще е огромен.

4. Създай ROI - ако трафика генериран от оптимизираният сайт е наустина високо таргетиран и качествен ще продложи по-добър рейтинг на конверсия от всеки един друг рекламно средство. Това е защото трафика, който генерира привлича тези хора, които са наистина заинтересовани в това което предлага сайта ви. Така де давате излишни пари за кликове или купуване на трафик.

5. Добро печелене - доброто ROI се превръща в чудесен доход. Най-доброто и важно нещо на оптимизазията за търсачки - Search Engine Optimization (SEO) е дохода който генерира. Хората които използват прости SEO методи се сблъскват с огромни скокове в техните доходи от сайтове им.

Чудно ли е тогава че, SEO е приеман за краля на сайт промотирането тези дни?
-------------------------------------------------
Internet Affiliate Marketing
 
ROI = return of investment

Абе възвръщаемост на инвестицията
 
:)

georgimateev каза:
изтрий ме

Няма проблеми :) бонус контент :D

man0l каза:
И качи ли тая тема форума за "SEO" :p
И остава удебеления текст да беше във тагове :wink:


Трябва да мине малко време заради промяната на киурда в линокве по структурата на форума :wink: Всъщност сега пробвам какво ще се получи :wink:
 

Горе