Откъде да эапочна

vladkata

New Member
Эдравейте ! Нов съм във форума а и в интернет биэнеса въобще. Иэчетох кажи рачи целия форум и всички теми мисля че всичко е доста полеэно и браво на всички които са писали това което може да помогне на начинаещите !!! Имам да питам един куп вапроси но эа сега ще эапочна само със следните - Какво бихте ми препоръчали эа някакво начало откъдето да печеля поне някакви пари да кажем около 50-60 долара на месец и ако може да не е свърэано с продажби эащото ми е още мътно ? Вторият ми въпрос е - имам сметки в ПейПал и Алертпей - може ли от някой от теэи сайтове да си пращам сумата в Мънейбукърс или не ?
 
Ако имаш сайт с доста посещения,захвани се с Гоогле Адсенсе.
Натрупай опит и се мятаи с Афф.маркетинга
 
Добре дошъл и приятен престой тук. Еми започни да гледаш основните теми за това какво всъщност ти се иска и започни, в някои трудни моменти винаги сме насреща да помогнеме. А и това с афилиейт маркетинга, не е нужно да се продава нещо - може да препоръчваш хора под теб в дадена програма - това епак начин на печелене. :wink:

Успехи и до нови срещи. :wink:
 
От: Откъде да эапочна

Ако имаш сайт с доста посещения,захвани се с Гоогле Адсенсе.
Натрупай опит и се мятаи с Афф.маркетинга

И от тоз Адсенс толкова има полза. Всеки ден едни и същи реклами, какво очакваш...
 
Владка, почни отнякаде пък докъдето стигнеш! Но уж въпроса ти е откъде да започнеш, а питаш за алертпей и пейпал как да прехвърляш? Нещо няма много смисъл в изречението ти! И мислиш ли, че ако някой знае как да изкара някой долар ще ти каже на теб, а няма да ги изкара той? Рискувай, поне на този етап няма какво да загубиш, можеш само да спечелиш! :cry:
 

Горе