Отменят PHP конференция, защото лекторите били само White Males

Sky

Well-Known Member
То заглавието казва всичко, линка е тука - https://2019.phpce.eu/en/

Да живей толерастията и всички които я подкрепят в това число и предприемач.ком.
 
Никой не е забранявал на жени, хора от други раси да участват в конференцията. Продажбата на билети и участие е изцяло свободна и всеки може да отиде.
Какво искат тези мекоглави тиквеници? Може би да се направят билетите за жени с 25% отстъпка, за тъмнокожа жена - 50%, а за хомосексуална транс тъмнокожа жена - безплатно? Пренебрегвайки всички останали, защото не са актуална тема към момента?

Начина да се насърчи повече разнополово участие сред водещите на събитието би било въпросните неудовлетворени оплаквачи да се свържат с организаторите и да помислят как това би могло да се постигне. Като не им стига капацитета за това - да ходят да водят конференции на женски теми, за да се чувстват полезни, допринасяйки за разнообразието.

Един от не многото плюсове на страната ни -> тук никой не го е еня дали на един събор/събитие ще са само мъже или само жени.

При провеждането на подобен тип събитие важното е какво ще се каже и научи, дали ще е полезно. Това е нещото, което е от значение.
 
Един от не многото плюсове на страната ни -> тук никой не го е еня дали на един събор/събитие ще са само мъже или само жени.
Всъщност сме на челните места по жени в ИТ индустрията. Предполагам, подобно на Индия, това е така, защото е от малкото развити индустрии в страната и всеки се цели там.

Иначе много жалко, че това е поредното събитие паднало в плен на "равенството" на 21ви век. Това "Равенство", което кара разни комисии да имат определен процент жени на ръководни позиции, "равенството" което прави female only събития и групи, "равенството" което е равно на всичко, освен бял мъж на средна възраст.
Преди ми беше смешно да гледам тази жалка паплач как се мъчи да пробута тези "ценности" на "равенство", но нещата излязоха от контрол. Излязоха, защото това "равенство" е еднопосочно, то важи само когато са упрекнати жените. Защо няма такова "равенство" за мъже детегледачи? Защо няма такова равенство за опасни професии ( които са доминирани от мъже )? Защо няма такова равенство за неблагодарни професии - като сметосъбирачите?

Равни права, означава и равни отговорности. Новото "равенство" иска само първото, без отговорности, ако може и малко повече права от нормалното.
 
А дали не е отпаднало събитието заради нисък интерес? И така да замазват положението?
 
А дали не е отпаднало събитието заради нисък интерес? И така да замазват положението?
Хахаха, няма да се учудя. Според мен това, че няма такива лектори не е проява на расизъм. А и винаги могат да си викнат едни индийци, нали? :) Там има "разбирачи" от всички технологии. :) Това е да си модерен и толерантен европеец. :) За това ги мачкат и чалмите. :)

Аз да питам, защо е в секцията на форума? :)
 
Тоя форум трябва да се бойкотира докато собствениците не се постараят да привлекат повече женски + малцинствени юзъри. Малко по-цветна и уютна среда трябва да се усеща, а не като сега - хейт и нетолерантност зад всеки ъгъл.

Кой ще е първи?
 
Върнете варнеснкото цигане!
 

Горе