Относно Големите Фирми за Онлайн търговия, Вашето мнение?

Bentley

Member
Пиша темата защото ми стана интересно от Един коментар в една от темите в този раздел.

Аз се чудя, как така има още фирми, които харчат пари за ТВ реклами?

Не че ТВ рекламите не вършат работак, но има къде къде по-евтини и по-ефективни методи.

Това са фирми които освен,че целта им е да рекламира своя продукт и така да спечели от него, истинската цел е да Убият конкуренцията почти до фалит,а да станеш номер 1 в каквато и да е сфера значи си успял.(примерно в Почистващите препарати//пускаш разнообразни реклами най-ниска цена, Перфектен маркетинг, Най-добро качество//--> след това самите малки фирми те търсят теб за да ти купят продукта)

Това е и целта на eMag не ги съдя дават хубави цени, но колко български магазини страдат от това и като се има на Предвид,че емаг не е Българска фирма всеки един Български лев не стимулира изобщо Българската икономика ами Държави като Германия, Белгия, Люксембург щото там отиват тези пари.

До колкото знам, по неофициална информация Продавалника (което символизираше нещо българско) се продаде,смени името и в последните месеци напълно издаде Багажа и то с една Единствена Цел еМаг да печели. Сега някой ще каже ама как, Еми Лесно, В Олх(продавалника) до преди 5 месеца можеше да качваш Обяви колкото щеш и Познавам хора които предлагаха техника(конзоли, телефони,тв-та,пц-та) и които правеха по Хилядарка на седмица,а такива търговци бяха много, Е сега това го няма вече, Сложиха лимит от 3 обяви и за всяка допълнителна Се плаща, а уж САЙТ ЗА БЕЗПЛАТНИ обяви е Олх.

Няма лошо да има чужди фирми,но когато Ти налагат Монопол вкъщи е тогава е лошо, малкия и среден бизнес на който се крепи нашата крехка икономика напълно фалира.

Какво мислите по-въпроса Колеги?
 
От: Относно Големите Фирми за Онлайн търговия, Вашето мнение?

Колега, не си развил темата до край...
Предполагам има някакъв емоционален момент в поста ти..

Аз лично никога не съм давал повод някой да ме заподозре в каквито и да е симпатии към Емаг.

Обаче мисля че точно тъка се правят нещата. Те не са виновни че ние не сме развити и научени. От друга страна идва голяма фирма с опит в по-големи пазари и изнася лекция как се прави.

Освен това като дропшипъри дават възможност на много малки и средни фирми да си листнат продуктите при тях, като им дават възможност за онлайн представяне което иначе няма и да сънуват.

Иначе за чуждите монополи у нас си много прав, ама пак не са виновни те а ние или по-точно бабите и дядовците ни!
 
От: Относно Големите Фирми за Онлайн търговия, Вашето мнение?

...хора които предлагаха техника(конзоли, телефони,тв-та,пц-та) и които правеха по Хилядарка на седмица... Колега, нито един от тези не е легален търговец и е добре, че им резнаха крилцата.
 
  • Like
Реакции: CTAH

Горе