Относно г-н Апостолов !

Nindja

New Member
Пиша в тази секция защото тук има най-голям трафик ........

От първия ден в който се регнах тук ме дразни отношението на г-н Апостолов към останалите уебмастери , искам да те питам нещо г-н 250 лв на час консултация :


1.За миналата година колко направи от глупавите си сайтове ?

2.Разбираш ли нещо от СЕО въобще ?

3.Колко ниши си захапал , щото мисля че си гола-вода бате !

4.Къде е поршето от онлайн-бизнеса ти ?
 
Няма какво да те дразни отношението на г-н Апостолов той не е виновен толкова му е ... Всеки си носи кръста както казват людете на неговите години :wink:

Лошото е че напада и обижда (като пълен пр..так) потребители тук който могат да му бъдат деца, а дори и внуци.

Всеки който му обръща внимание слиза на неговото ниво, а то според мен е доста ниско.

Всеки може да даде интервю във вестниците и аз съм го правил и какво не парадирам с това, а той го има за постижение :wink:

Лесно се стига на върха, но трудно се задържаш там. Майсторлъка е в задържането, а г-н Апостолов отдавна е паднал и това го доказвате Вие (вкл. и себе си) потребителите на ПРЕДПРИЕМАЧ.

И помнете една много велика мисъл на г-н Апостолов - "Не е важно какво пишат за теб, важно е да пишат за теб"

Ето защо г-на Ви провокира за да пишете за него видял ли е някой като напише в Google г-н Апостолов колко много резултати излизат - Резултати за г-н Апостолов.

Не му правете повече реклама той сам ще се отегли като не му се обръща внимание.

ПП: Не разбирам нищо от онлайн пари, бизнес, реклама, SEO и всичко останало. Не претендирам да съм майстор. Аз съм обикновен потребител на интернет пространството. Уча се от Вас за което Ви благодаря :wink:
 
Абе стига сте се хокали човека, той си има неговите методи за реклама, а това че порайда във вас такива емоции означава че работят. Тук всички се занимаваме с онлайн маркетинг и знаем че това което прави е маркетинг, някой го харесват, други не, но факта е че всички имат определени емоции към името му - това пак е маркетингов трик.

Аз това ще кажа, може и да е офтопик, но е истина. :)
 
crashbg каза:
И помнете една много велика мисъл на г-н Апостолов - "Не е важно какво пишат за теб, важно е да пишат за теб"

Специално за това е доста прав :)
Въпроса е колко ти пука за името ти и дали макар и глупостите, които се говорят за теб можеш да докажеш, че си разбираш от работата. Лично аз не го познавам и нямам идея дали си разбира от работата... но каквото и да си говорим е по-известен от мен, въпроса е дали изкарва повече от мен и дали мен ме уважават повече ;) нали така?
А вие повече ли изкарвате от него? А повече ли ви ужават? Мисля че това са доста по-важни въпроси ;)
 
MacTeP абсолютно си прав. Това наистина са по важните въпроси.

Аз лично не разбирам от неговите неща и не претендирам да изкарвам повече. По-горе писах вече уча се от Вас за което Ви благодаря.
 

Горе