Отностно Онлайн Магазин от Summer cart

От: Отностно Онлайн Магазин от Summer cart

Здравейте,
Не съм чел всички постове, нямам време за подобни начинания. Въпросът е, че тези от Summer Cart искат пари за нещо, което може да ти го направи доста по-добре и по-изгодно дори понякога на Opencart... Тя е най-използваната опън-сорс система за онлайн магазини. Ако ен можете да се справите сами, можете да намерите някой да Ви го направи.
 
От: Отностно Онлайн Магазин от Summer cart

Като цяло системата на summercart е много добра откъм функционалност, оптимизация и какво ли още не. В момента в България едва ли има по-добра съвкупност от "лятната количка". Неприятния момент идва когато почнем да говорим за цената на предлагания от тях продукт. Но пък ако имате сериозни намерения да работите и да печелите, не е лош избор. Лошото е, че няма как да си закупиш еднократен лиценз а минаваш на абонаментен такъв. Средната сума за някой по-добър план предлаган от тях е около 1500лв за първата година и за всяка следваща около 500лв. Но ако се замислите, не е чак толкова лошо, защото това включва безплатни ъпгрейди на всяка следваща версия, безплатна поддръжка през цялата година, както и хостинг предоставян от тях.
 
От: Отностно Онлайн Магазин от Summer cart

Това за хостинга е дълга тема и всеки вероятно ще има свое мнение по въпроса. От една страна ти вързват ръцете и ти казват, че ако желаеш да работиш с тяхната система задължително трябва да си и на техен хостинг (включен е в цената на абонамента). Това те ограничава откъм доста неща, които до сега си правил по-свободно. Трябва да имате предвид, че на техния хостинг не се поддържа така познатия ни C-Panel (конторлния панел е друг, но се свиква). От друга страна не е лошо, защото вече няма как да се оправдават че проблемите със сайта са свързани със хостинга, който използваш и автоматично изчезват доста голяма част от главоболията и тегавите разговори, които си водил с техни служители (говоря от опит).
 

Горе